Grčka
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Re: Grčka
A da trajekt nije preko 100 evra... 

http://www.go-ferry.com/ferry-from-to-k ... gI6z_D_BwEigor_harris napisao:A da trajekt nije preko 100 evra...
Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
- igor_harris
I sta sa ovim?
- igor_harris
Pa znam ja koliko kosta, zato sam i napisao da nije preko 100 evra trajekt jer za Kefaloniju toliko dodje sa kolima. 
Jedino je za Tasos jeftin trajekt.

Jedino je za Tasos jeftin trajekt.
Hotel romantik nije odgovarao na upit valjda im to jedno nocenje nije vredno cimanja.ftj napisao:Gde spavati na pola puta do sitonije od bg-a?
Prenocili smo u 'prenocistu' ponte bianco u Vranju(https://www.booking.com/hotel/rs/bed-an ... co.el.html), 1 nocenje s doruckom za dve osobe(+beba 1 god) - 3,700 rsd. Sve pohvale, sjajna usluga za solidno male pare, sobe ciste i komotne i dorucak odlican, mnogo bolje iskustvo nego dan dar u dojranu. tacno 3h od steco pumpe do vranja, i tacno 5 i po sati do sitonije(sa pola sata pauze). Ukupno cekanje na granicama 20-25 min.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Rezervisao preko bookinga, prvi put direktno, na putu za Tasos, prenociste u Dojranu, izgleda bolje nego smestaj na moru.
Kakva je situacija na Tasosu u smislu prirode posle proslogodisnjih pozara, zna li neko ?
Mnogo mi je dobra lokacija ove godine, jedva cekam, jagnjeca brigada dolazi u Teologos.
A voznji se radujem ko malo dete, konacno rasterecen, bez briga.

Kakva je situacija na Tasosu u smislu prirode posle proslogodisnjih pozara, zna li neko ?
Mnogo mi je dobra lokacija ove godine, jedva cekam, jagnjeca brigada dolazi u Teologos.

A voznji se radujem ko malo dete, konacno rasterecen, bez briga.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Toroni Blue Sea izbegavati u širokom luku.
Sobe su raspad, menadžment slepački lopovski (i matori) smrad.
Nisu mi vratili razliku od jednog noćenja do plaćenog depozita (4 noćenja) a nisam mogao više da čekam panduraciju, posle dva sata morali da idemo.
Nakon žalbe na stanje apartmana (po njihovim rečima, najboljeg kojeg imaju), rekli mi da mogu da se spakujem i da idem i da dođem do recepcije po novac. Nisu ladno hteli da mi vrate.
Dok sam čekao, nekih sat vremena, tri osobe su došle da se žale za razne stvari, higijenu, nedostatke. Jezivo.
Dakle, Toroni Blue Sea - Bad Idea.
Sobe su raspad, menadžment slepački lopovski (i matori) smrad.
Nisu mi vratili razliku od jednog noćenja do plaćenog depozita (4 noćenja) a nisam mogao više da čekam panduraciju, posle dva sata morali da idemo.
Nakon žalbe na stanje apartmana (po njihovim rečima, najboljeg kojeg imaju), rekli mi da mogu da se spakujem i da idem i da dođem do recepcije po novac. Nisu ladno hteli da mi vrate.
Dok sam čekao, nekih sat vremena, tri osobe su došle da se žale za razne stvari, higijenu, nedostatke. Jezivo.
Dakle, Toroni Blue Sea - Bad Idea.
Boringly average, but also perfect for school run mums