Grčka
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Grčka
Ma, ceo Toroni je skrnav. Znam koji je hotel, izgleda sasvim lepo sa ulice, ali ti verujem da je tako. Uostalom, na Bookingu sve sto je ocenjeno sa manje 8 je lose. Blue Sea je 7.6.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Na Bookingu inače piše svašta. Očekuju ljudi ne znam kakav all-inclusive i zabavu, sportske terene, vrhunske hotelske plaže i sl. na Sitoniji. Toga tamo nema, pogrešan koncept letovanja a daju loše ocene.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Imao je preko 8, uplaćeno direktno preko hotela.
Došao jedan da se žali i traži superior Sea view, što je platio a smestili ih u suteren "garden view" (a garden=parking). Kažu mu da se požali agenciji.
Došao jedan da se žali i traži superior Sea view, što je platio a smestili ih u suteren "garden view" (a garden=parking). Kažu mu da se požali agenciji.
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Mi smo bili 2013. prva kuca,odmah do kampa. Odlican smestaj,lepa plaza veliko dvoriste sa tusevima i rostiljem. Mi smo cetvorokrevetni apartman sredinom jula placali 55e. Koliko vi sada placate ?ftj napisao:paradiso, selo pored neos marmarasa. U sustini mesto za ljude s decom, malo je penzionerski fazon, 90% srba.
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Verujem da ima i onih koji su imali iluzije kojekakve, ali ipak vecinu losih ocena ce dati oni koji su imali konkretan problem. Ne ocenjeje se mesto, vec smestaj. Razocarani su jer nisu dobili ono sto su platili. Proslog leta sam bio u Toroniju, prvi ulazak u apartman i prizor sa lokvom vode ispod frizidera, pola sijalica ne radi. Ja crknut od puta i gledam cicu u atlet majici kako kombinirkama prcka po razvodnoj kutiji. Svakoj jutra cisterna *ovnara ispred smestaja. Ako nije kod tebe, onda je pored ili preko puta. Sve to za 95€ po danu. Kontejneri prepunjeni i smrde na 100m... U restoranu dobili picu sa zivim testom, vratilili je u pec da je dopeku. Doneli nam opet poluzivu. Ustali i otisli. Mesto je komunalni raspad u dve reci.Heinz napisao:Na Bookingu inače piše svašta. Očekuju ljudi ne znam kakav all-inclusive i zabavu, sportske terene, vrhunske hotelske plaže i sl. na Sitoniji. Toga tamo nema, pogrešan koncept letovanja a daju loše ocene.
Nisam mislio konkretno na Toroni nego inače. Dovode avionima ruske turiste u all-inclusive, a tamo bez kola ne možeš da vidiš ništa. Oni sede pored bazena i loču pivo, prvi su na liniji za klopu, pokupe 3x više nego što im treba i onda se žale na hranu npr. Njima je taj neki hotel prodat ko zna kako, i siguran sam da očekuju nešto slično Turskoj, Egiptu... a to nije to.
Mi smo bili na Paradiso plaži tri godine za redom, ali pošto je plac bio ogroman (pored ovog gde je Misha bio smešten), niti smo primetili kad se ostalima istaču septičke jame, niti nam je smetalo što se naša prazni jer smo u to vreme bili na plaži. Bitno je da u more ne ide kanalizacija.
Mi smo bili na Paradiso plaži tri godine za redom, ali pošto je plac bio ogroman (pored ovog gde je Misha bio smešten), niti smo primetili kad se ostalima istaču septičke jame, niti nam je smetalo što se naša prazni jer smo u to vreme bili na plaži. Bitno je da u more ne ide kanalizacija.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Da li je to neki običaj kod njih!?Heinz napisao: pokupe 3x više nego što im treba i onda se žale na hranu npr.
Ljudi su neverovatni, kupe hranu kao da će smak sveta. Onda se vrate po još, pojedu zalogaj ili dva i ostave pune tanjire na stolovima.
Ni Grci nisu mnogo drugačiji, samo što na njih ne nalećemo na odmorima. Pored hrane, na sve se žale i obavezno dodaju izjave tipa "mi smo kraljevi turizma, da dođete kod nas, mi ovo, mi ono"

- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Sloba napisao:Verujem da ima i onih koji su imali iluzije kojekakve, ali ipak vecinu losih ocena ce dati oni koji su imali konkretan problem. Ne ocenjeje se mesto, vec smestaj. Razocarani su jer nisu dobili ono sto su platili. Proslog leta sam bio u Toroniju, prvi ulazak u apartman i prizor sa lokvom vode ispod frizidera, pola sijalica ne radi. Ja crknut od puta i gledam cicu u atlet majici kako kombinirkama prcka po razvodnoj kutiji. Svakoj jutra cisterna *ovnara ispred smestaja. Ako nije kod tebe, onda je pored ili preko puta. Sve to za 95€ po danu. Kontejneri prepunjeni i smrde na 100m... U restoranu dobili picu sa zivim testom, vratilili je u pec da je dopeku. Doneli nam opet poluzivu. Ustali i otisli. Mesto je komunalni raspad u dve reci.
Toroni iskljucivo van spica, ko moze. Lepa velika plaza nadomak smestaja, nema smeca i stalnog praznjenja septickih.
U spicu em preplatis em dozivis sve opisano. Ista situacija je veci deo Sitonije.
Sto se tice Blue Sea mi smo tamo doplatili klopu za neke smesne pare i bilo je sasvim ok. Smestaj tamo ocigledno nije.
70. Jeste sve lepo al sam smestaj je malo kao da si u kutiji sibica, iskreno razmisljao sam se da ga otkazem i trazim dalje al zena me ubedi da je ok. Apartman do je bukvalno kao druga soba, privatnost 0.Misha napisao:Mi smo bili 2013. prva kuca,odmah do kampa. Odlican smestaj,lepa plaza veliko dvoriste sa tusevima i rostiljem. Mi smo cetvorokrevetni apartman sredinom jula placali 55e. Koliko vi sada placate ?ftj napisao:paradiso, selo pored neos marmarasa. U sustini mesto za ljude s decom, malo je penzionerski fazon, 90% srba.
Al jeste dobro sto si na 10m od plaze.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Meni samo nije jasan momenat da kažu OK, ne dopada vam se, ne možete da ostanete, ispraznite sobu odmah, vratićemo vam novac. A onda ne vrate. Al nemam luksuz da čekam panduraciju 2 sata, pisaću ministarstvu turizma GR, možda će biti revnosniji od policije.
Kakav je Toroni, to mi ne smeta, očekivao sam da je hotel onakav kakav su oglasili i nudili, a daleko je od toga.
Kakav je Toroni, to mi ne smeta, očekivao sam da je hotel onakav kakav su oglasili i nudili, a daleko je od toga.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ima, Anthemus Sea Beach & Spa...Heinz napisao:Na Bookingu inače piše svašta. Očekuju ljudi ne znam kakav all-inclusive i zabavu, sportske terene, vrhunske hotelske plaže i sl. na Sitoniji. Toga tamo nema, pogrešan koncept letovanja a daju loše ocene.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
U svakom slučaju potpuno pogrešan koncept letovanja za Grčku. Ko hoće da se baškari u velikoj komociji, da mu je sve prostrano, veliko, komotno, da mu je sve na "izvolte", da ga nunaju i tove s hranom i pićima s kišobrančićima, treba da traži druge destinacije.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Bas tako. Najlepsa mesta u Grckoj su ona divlja gde nema nicega, gde treba dobro da se iscimas da bi dospeo tamo. Kada Grcka bude postala destinacija poput onih gde trazis da ti hotel bude na obali mora a onda se 10 dana kupas u bazenu, tada cu prestati da je posecujem.
Послато са 6039K уз помоћ Тапатока
Послато са 6039K уз помоћ Тапатока