Kućni ljubimci i njihovi vlasnici
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Kućni ljubimci i njihovi vlasnici
Svi ti polarni psi su u principu losi cuvari a i teski za obuku (priglupi
). A ovo da je snaucer inteligentniji od vucjaka prvi put cujem. Inace dobar predlog, samo ako mu nisu kupirani usi i rep ne izgleda bas opasno
a i kao i svi snauceri treba redovno da se šiša da bi izgledao lepo i kako bi trebalo.

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Bokser obozava decu. Imao ga je rodjak i strasno je lud bio u igri. Nije ni zakljucavao vrata pored njega.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Kornjaca Rade
Nije bokser za drzanje napolju, kao ni bilo koja druga rasa sa kratkom dlakom bez poddlake. Psi sa kratkom njuskom isto nisu za visoke spoljne temperature leti. Za sve drugo bokser je savrsen 

Poslednja izmena od Kornjaca Rade u 20 Jun 2017, 14:12, izmenjeno 1 put ukupno.
Ma gdje da je i jaci od NO. Nisam strucan ali mi je to nevjerica.Kornjaca Rade napisao:A ovo da je snaucer inteligentniji od vucjaka prvi put cujem. Inace dobar predlog, samo ako mu nisu kupirani usi i rep ne izgleda bas opasnoa i kao i svi snauceri treba redovno da se šiša da bi izgledao lepo i kako bi trebalo.
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Ovcarski psi su najbolji cuvari, ako ti treba cuvar.
Ali znaj da svakog psa mozes prevariti ko zna.
@passenger
Vidim da vodis psa po prirodi. Planirao sam nesto slicno, ali nisam siguran kako bi se ponasao tamo, bojim se ako ga pustim sa povoca, da cega mirisi odvuci u tri lepe, njemu bi to bila ludnica od mirisa zivotinjskih
Plus tamo ima dosta ovcarskih tornjaka, koji bi ga verovatno rastrgali.
Jel imas ti slicne probleme?
Ali znaj da svakog psa mozes prevariti ko zna.
@passenger
Vidim da vodis psa po prirodi. Planirao sam nesto slicno, ali nisam siguran kako bi se ponasao tamo, bojim se ako ga pustim sa povoca, da cega mirisi odvuci u tri lepe, njemu bi to bila ludnica od mirisa zivotinjskih

Plus tamo ima dosta ovcarskih tornjaka, koji bi ga verovatno rastrgali.
Jel imas ti slicne probleme?

- Kornjaca Rade
Pa sad ne znam u kom smislu jaci, oba svakako mogu da savladaju coveka (lopova) bez problema
. A njih oba utreniran mali pitbul moze da pocepa ko svinja masan dzak 
Nikaragva, pa valjda si ga obucio da dodje kad ga pozoves, bez toga ga ja ne bih pustao sa povoca na nepoznatom terenu

Nikaragva, pa valjda si ga obucio da dodje kad ga pozoves, bez toga ga ja ne bih pustao sa povoca na nepoznatom terenu

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Jači je jer je...jači. Veći je i teži u proseku od vučjaka. To je i golim okom primetljivo.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Rot ima najjaci ugriz, gled'o na diskaveriju. Uglavnom dobermane i rotove uzimaju za cuvanje stovarista i sl. Kako rece jedan radnik, ne daje im uvece da jedu pa prosto kidisu celu noc, drzi ih nervoza.
Newfoundlander
Sent from my SM-J500FN

Sent from my SM-J500FN
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ovaj moj ina potvrdjenu artrozu. Jadan psić. Kaže da je na nezgodnom mestu i da extremno boli, ali on ne kuka.
Lekovi svakodnevno, posebna hrana, trebalo bi da ne šepa za mesec dana. Sad šepa ko starac.
Lekovi svakodnevno, posebna hrana, trebalo bi da ne šepa za mesec dana. Sad šepa ko starac.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Najbolji pas za porodicu.blaugrana napisao:Newfoundlander![]()
Sent from my SM-J500FN
Inace, akite nisu polarni psi niti su polarni psi kao sto su haski i malamut priglupi. Naprotiv.
Pazi ovo, i moj isto, vodio sam ga na fizikalnu terapiju dva puta po 10 dana sa pauzom od nedelju dana. Isto kao za ljude ali su struje jacine kao za decu. Dosta mu je pomoglo, ne sepa vise.passenger napisao:Ovaj moj ina potvrdjenu artrozu. Jadan psić. Kaže da je na nezgodnom mestu i da extremno boli, ali on ne kuka.
Ovaj nije moj ali mi bio simpatican pa sam ga fotkao. Inace to rade u bg na vet.fakultetu na radiologiji, 1000 din je tretman.

Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
U igru je i usao i Belgijski ovcar malinoa,jel neko upoznat sa ovom rasom?
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Nas kucni prijatelj koji se bavi uzgojem rotvajlera (pretezno) je imao nekoliko Malinoa.
Pas je dobar za dresuru, odlican cuvar, fizicki superioran, pogledaj po jutjubu, brz je kao metak, bukvalno se uz drvo popne. Naravno, nakon adekvatnog treninga.
Ako te zanima bas pas cuvar nadji na netu odgajivacnicu Calibra, Željko iz Bariča, pa vidi sta ima trenutno. On je bukvalno kao onaj sa Diskaverija saptac psima.
Pas je dobar za dresuru, odlican cuvar, fizicki superioran, pogledaj po jutjubu, brz je kao metak, bukvalno se uz drvo popne. Naravno, nakon adekvatnog treninga.
Ako te zanima bas pas cuvar nadji na netu odgajivacnicu Calibra, Željko iz Bariča, pa vidi sta ima trenutno. On je bukvalno kao onaj sa Diskaverija saptac psima.