Upgrade sa juga :)
Re: Upgrade sa juga :)
Ma meni nisu jasni ljudi kojima je nov auto pod moranje. Sta ti znaci sto skidas najlone sa njega kad je bs "socijala" napravljen. Uzmes nesto 1-2 godine staro al' iz "krstenije" klase.
Uzmi im Ladu Vestu.
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Uzmi im Ladu Vestu.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja isao pre mesec dana za BG prvom generacijom Sandera. Pre toga sam se u taxiju vozio (Solenza, Logan), kratke voznje. Veoma me je pozivitno iznenadio Sandero. Ne bih uopste bezao od Dacie. Kao sekundarni auto ili da sam neki koji samo na crveno slovo pali auto, odlicno ce raditi posao. Novo je novo, vi mozete da pricate sta hocete. Do juce su ljudi tresli 6 soma evra za 'novu' Floridu, sa promenjenim branikom i ubacenim maglenkama i grejacima zadnjeg stakla (da ne mrznu sake). Sad odjednom skocio standard pa im gadno da voze nov auto sa mnogo boljim motorima i standardnim el. sistemima asistencije, o kojima je Zastava u 21. veku mogla da sanja. Za iste pare za koje se Dacia prodaje, ranije je mogla Lada da se kupi (serija 110, 111, 112) i ne vidim da su ljudi nesto bili gadljivi. O ladinoj 'standardnoj opremi' tada ne treba trositi reci. Kupovina novog auta do 10k evra uopste nije sramota niti promasaj, sada se nude fiesta, po koji fiat...
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Apropo mirisa novih kola,Kedi koji smo uzeli nov 2015. se iznutra osetio na novo identicno kao Logan kojeg smo uzeli 2005. Znate ono kad vas neki miris sutne nazad krioz vreme,e ovo je bilo to. Svuda tvrda plastika (osim vrata) na dodir veoma veoma slicna. Verovatno ih tamo neki Mecaplast ili sl.naliva od istog granulata i nesto lepi istim lepkom. Miris novog auta je bio isti.
t
t
Sandero super, ja sam se skroz uživeo u ulogu Rumuna, kad sam pun gas prašio ulicama potpunog ludila od saobraćaja Bukurešta.
1.5dCi, malo lenj na niskim, ali pun gas, tuđ auto (AVIS), najjeftinije što postoji u ponudi, mislim da nijedan drugi auto ne bi bolje doprineo atmosferi.
1.5dCi, malo lenj na niskim, ali pun gas, tuđ auto (AVIS), najjeftinije što postoji u ponudi, mislim da nijedan drugi auto ne bi bolje doprineo atmosferi.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Postoje dva mirisa novog auta. Miris PRAVOG auta tipa Seat koji ne zelim nikada da nestane I miris od koga mi se povraca kao recimo u, Daciji ili u onom kinezu rumunu dzipu, kako se zvase. Sto ne znaci da oba nisu odlicni automobili.
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Skoro sam citao preporuku roditeljima novih vozila.Poenta je da im deca ne borave dugo u novim vozilima,sto takodje vazi i za nas odrasle.Misli se na zatvoren prostor,bez provetravanja.Koliko dugo,dal je dovoljna ventilacija koja ubacuje svez vazduh pri ne voznji pise.Ali svi ti novi,reciklirani materijali,lepkovi smese ,itd isparavaju zestoko .
To je miris novog vozila.A sad trkom da se mirise
To je miris novog vozila.A sad trkom da se mirise

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Nije to toliko jak miris kao sto pricaju, mozda ce sada po ovim vrucinama da se oseti jace. Da nisam dva svoja auta isterao iz salona (i gomilu tudjih) mislio bi da je taj miris jacine onog u klanici.
Kafileriji.
t
t
Jedan od razloga što sam prodao Punta, ni posle 3god nije prestao da smrdi kad upeče sunce...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Sandero Laureate ni blizu nije karton i jeftina plastika. Osnovni ne znam kakav je.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Ja sam klot prvu generaciju vozio i bukvalno se zgrozio kakva je to jeftina sklopocija. Pre toga sam bio odusevljen jer je na papiru super.
U novi sam ulazio i u klot i u top opremu u zenevi, cak ni tamo nisu uspeli da sakriju onaj odvratni smrad, a ceo enterijer mi deluje kao da ce da se raspadne posle ravno dve godine.
Kao sto rekoh, za svega hiljadu evra vise moze da se uzme klot fiesta primera radi, mnogo bolji izbor... Pre bih cekao i stekao jos para nego kupovao kantu na tockovima za ne tako male pare. Jedno je dati 5-6 hiljada evra za punta(za koji ja mislim da je i bolji) a drugo 8+ za sandera.
Generalno ti klot jeftini se bas ne isplati kupovina, sem ako nije za sluzbeni. 2 godine star auto sa smesnom km za iste ili manje pare u duplo boljoj opremi...
U novi sam ulazio i u klot i u top opremu u zenevi, cak ni tamo nisu uspeli da sakriju onaj odvratni smrad, a ceo enterijer mi deluje kao da ce da se raspadne posle ravno dve godine.
Kao sto rekoh, za svega hiljadu evra vise moze da se uzme klot fiesta primera radi, mnogo bolji izbor... Pre bih cekao i stekao jos para nego kupovao kantu na tockovima za ne tako male pare. Jedno je dati 5-6 hiljada evra za punta(za koji ja mislim da je i bolji) a drugo 8+ za sandera.
Generalno ti klot jeftini se bas ne isplati kupovina, sem ako nije za sluzbeni. 2 godine star auto sa smesnom km za iste ili manje pare u duplo boljoj opremi...
Ma Lada samo, kakva Dacia.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Uvek se preteruje sa ocrnjivanjem kada su najjeftinije klase automobila u pitanju. No, za nekog ko želi novo i da bude praktično bezbrižan sledećih 10 godina i to za minimum para (kada je novo u pitanju) - Dacie su jako dobar izbor. Jutros baš gledam komšijinu Lagunu koju je kupio pre nekih dve ili tri godine, ogroman, luksuzan auto (moj Punto kao sirotan pored) a gume ćelave na njemu. Čemu takav auto ako ne možeš da ga održavaš kao čovek i moraš još da strepiš kakav će te sledeći kvar zadesiti... 

Mislio sam da su price o raspadanju Dacie davno prevazidjene,bar na auto forumu. Njena najslabija tacka je korozija mada mislim da je problem u dobroj meri resen tamo od 2010. Uostalom videce se za koju godinu.
A vezano za celestonke,svaki drugi Cayenne,Range,ML,X5,6 koji vidjam po gradu je na raspad gumama i furaju se zima,leto.
t
A vezano za celestonke,svaki drugi Cayenne,Range,ML,X5,6 koji vidjam po gradu je na raspad gumama i furaju se zima,leto.
t