Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Re: Dobro veče

Post od pedja »

Ogi napisao:Je l ima nekoga iz SU ? Hocu sutra da svratim, posle nekog podvoznjaka iz pravca Palica kazu skrecem desno I onda tu negde pocinje centar, hocu neki lep, siguran parking I da mogu da prosetam centrom.
Tačno, skrećeš desno, pa (druga) levo ka hotelu Galleria. Ili u podzemnoj garaži hotela ostaviš automobil, ili prođeš pored istog i na kraju ulice imaš veliki otvoreni parking. Nema nikakve kartice, samo prođeš rampu, parkiraš, a na izlazu će ti naplatiti po satu.
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Najgore sto je sluzbeni auto, bar bi meni bilo. Al desava se jbg. :/
Ja bih kupio novu da sam na tvom mestu, da te ne prozivaju. Jedino sto se sad prodaje PC6 i tesko ces naci SC5 sto je malo sranjce.

Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Heh, ja tako isekao gumu na kera na kapiji.
Isto postrance. Mozda da sam presao sredinom gume, ne bi probilo nista, ali ja sam omazao ivicom kao i ti, proseklo je kao karton :)

Kupio drugu novu, oko 0.5mm razlike bilo.
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Jutros po treći put za deset godina da mi je zgrada ostala bez struje. Ne mogu da izadjem iz garaže zbog električnih vrata :( čudno kako nisu napravili neki rezervi mehanički sistem, u slučaju požara ili nečega sličnog..
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

To se I meni desilo pre neki dan u raspalom Beogradu, iznenadjen sam da je u Holandiji Ista stvar. To je stvarno velika glupost.
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Postoji procedura rucnog otvaranja motorizovanih vrata bilo da su rolo, segmentna ili krilna. Najveci problem su rolo kada su masivna jer se ne mogu podici bez obzira sto je mehanizam oslobodjen. Zato su najbolja krilna. Kljucevima se neutralisu motori i vrata se otvaraju kao klasicna.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Nađite ljude koji su odgovorni i raspitajte se. Ja bih voleo da znam kako se otvaraju vrata od moje garaže u slučaju bilo koje druge vanredne situacije.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Nidžo, dođe ćale sa Nivom i oslobodi Octaviu. :)
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Jebeš Octaviu, ima kasko, šta ako je u slučaju požara to jedini izlaz iz zgrade napolje i svi izgore jer ne znaju kako da mehanički otvore vrata od garaže?
Korisnikov avatar
ivancho
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
Garaža: Octavia 1,6d
Kontakt:

Post od ivancho »

nidza napisao:Nađite ljude koji su odgovorni i raspitajte se. Ja bih voleo da znam kako se otvaraju vrata od moje garaže u slučaju bilo koje druge vanredne situacije.
Kod mene izvučen kanap koji "otkači" vrata od mehanizma. Onda možeš rukom da ih podigneš kao obična. Posle tim istim kanapom samo "zakačiš" mehanizam i to je to.
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Skupile se komsije i otvorile vrata. Najveci problem je sto su masivna :) I naravno struja je dosla posle 5 min od otvaranja vrata :)

PS: Plus problem u slucaju pozara je sto je jedan izlaz iz garaze kroz glavna vrata a drugi kroz zgradu koja je mozda neupotrebljiva za izlaz :) Znaci malo izbora... a garaza velika
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Kod nas nista dok ljudi ne poginu. Ja na primer zivim u zgradi 8 godina koja nije uknjizena jer je investitor kriminalac, postavili nam na jedan dan protivpozarnu opremu I sutradan odneli, u zapisniku sa tehnickog prijema pise da je sve ok, potpisao inzenjer svojim imenom I prezimenom, ugledom I cascu. Mozete li zamisliti koji je to nivo kriminaliteta ? Ako izbije pozar, izgoreli smo u najavi.

Hteo sam da pisem nekoj komori, udruzenju, ali nisam do sada. Zgrada konacno ima zabelezbu upisa ali ko zna koliko ce to trajati sada, to neko ucrtavanje itd. I dalje nemamo protivpozarnu opremu.

U zapisniku sa tehnickog prijema na primer pise I da imamo hidraulicni lift za kola a nemamo ga, I to je neko potpisao.

Prokleta zemlja.
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Post od aviator »

Piši policiji-vatrogascima.
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Sto bas njima, mislis da njih briga ? Zgrada pravno ne postoji, kada smo hteli da pravimo Skupstinu stanara rekli su nam ne moze jer zgrada nema upotrebnu dozvolu. Ej, mi skoro deceniju zivimo u zgradi koja nema upotrebnu dozvolu, nova zgrada, kupljen stan u izgradnji, sve legalno, postoji gradjevinska. Sada ima jer smo dobili resenje o ozakonjenju.

Ja bih radije pisao nekoj komori, udruzenju inzenjera koji su potpisali da ih imenom i prezimenom prozovem I kazem kakva su djubradija, da ih ni ljudski zivot nije svet. Prijavio bih ih nadleznom organu I njih I firmu koja je radila tehnicki samo se plasim da "niko nije nadlezan" .
Korisnikov avatar
Modesty
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:28
Garaža: 207 1.4 HDI

Post od Modesty »

@Stjepa

Slika

@DayWalker - Baš mi je žao... Nadam se da ti je dobra ekipa u firmi, jer ako je tako biće to dobar povod za sprdnju narednih 10 godina... Ako nije :ignore:
Kada je neko glup, ne možete mu to ni dokazati... D. Radović
Odgovori