Grčka
Re: Grčka
Ma nisam gledao uopste ono sto si ti napisao nego sam uopsteno napisao
moje iskustvo sa Krfa, a auto obavezno. Na Krfu mi je nov Logan tockom skliznuo sa puta i dizali su ga sa bagerom u vazduh (uspravno potpuno bio, pa ga zabacio samo na put natrag - kao igrackicu) samo preko kuke za slepanje - jeza... kao proslo bez ogrebotina, bar nisu uspeli da ih nadju u servisu..

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ma svojim autom vise ne idem ni pod razno, pogotovo po tim "dzombastim" ostrvima. Rent a car je zakon.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Kabe
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 05:47
- Garaža: Japanska vozila
Izvinjavam se za OT (delimicni). Pokusao sam da nadjem temu vezanu za zakljucavanje kljuceva unutar auta, ali nisam uspeo, mada znam da je postojala valjda 
Da li je neko od forumasa mozda trenutno u Sartiju i ima li ideju na koji nacin bi neki ortaci mogli da izvade kljuc koji je ostao u zakljucanom autu. Kontam neki "Grcki AMSS" ili lokalni majstor ako postoji?
Googlah, ali tamo nema majstora ni za "lek" ili ja ne znam da googlam na grckom

Da li je neko od forumasa mozda trenutno u Sartiju i ima li ideju na koji nacin bi neki ortaci mogli da izvade kljuc koji je ostao u zakljucanom autu. Kontam neki "Grcki AMSS" ili lokalni majstor ako postoji?
Googlah, ali tamo nema majstora ni za "lek" ili ja ne znam da googlam na grckom

Poslednja izmena od Kabe u 21 Jun 2017, 14:36, izmenjeno 1 put ukupno.
Ja ću ti reci tehnikuKabe napisao:Izvinjavam se za OT (delimicni). Pokusao sam da nadjem temu vezanu za zakljucavanje kljuceva unutar auta, ali nisam uspeo, mada znam da je postojala valjda
Googlah, ali tamo nema majstora ni za "lek" ili ja ne znam da googlam na grckom![]()
Napraviš omču na sredini konopca od 1.5m
Ubaciš sredinu konopca u auto, krajevi su ti u šakama
Ubaciš u gornjem desnom ćošku vozacevih vrata
Manipulišeš dok omča ne bude oko jezička brave
Stegneš omču, i otkljucas
Lakse zvuci nego sto je u praksi