O presretačima
Re: O presretačima
za 530 xd stavili sliku od e39, i to je 530i.
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
Jbg, kad nekom ko pise o starletama i zvezdama granda das da napise tekst o presretacima to ispadne ovakoNexT napisao:Kao da je zena od 65 godina bez vozacke dozvole i interesovanja za novinarstvo pisala tekst. Novinari samo fail za failom....
edit: morao sam i tamo da komentarisem, ne mogu da precutim ovo.

Naravno, nisu mi objavili komentar u blicu.
Pritom, nisam nista, ali nista lose rekao. Najkulturnije sam ukazao na greske autora i potrkrepio sve linkovima sa wikipedie i slikama, ali im se to nije svidelo.
Pritom, nisam nista, ali nista lose rekao. Najkulturnije sam ukazao na greske autora i potrkrepio sve linkovima sa wikipedie i slikama, ali im se to nije svidelo.

- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Ja stvarno ne znam kako je tebe neko moga da ignorise?
, izvinjavam za off 

Danas sam 2x video Passat V6 crni na potezu prema Aerodromu. Kasnije sam cuo da vec dva dana konstantno radi od Aerodroma do Arene, i hvata prekoracenja.
Drugi put su se iskljucili na Bez kosu, sipali gorivo na Nacionalu i okrenuli opet prema apt. Verujem da do 100 ne zaustavljaju, tj ne isplati im se.
Drugi put su se iskljucili na Bez kosu, sipali gorivo na Nacionalu i okrenuli opet prema apt. Verujem da do 100 ne zaustavljaju, tj ne isplati im se.
Danas sam bas jurio do aerodroma jer sam kasnio po kolegu. Srecom nisam naleteo na njega 

- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
A do 120?NexT napisao:Danas sam 2x video Passat V6 crni na potezu prema Aerodromu. Kasnije sam cuo da vec dva dana konstantno radi od Aerodroma do Arene, i hvata prekoracenja.
To je vec prekoracenje od +40
Mislim da definitvno ima osnova
Mislim da definitvno ima osnova
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Moguce da diraju preko 40 jer za to ide prijava i dozvola, novcana je do 120
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
To je malo nejasno, jer je u naseljenom mestu granica +20, a van toga je +40. Nagradno pitanje - kako se tretira autoput kroz Beograd? Ne sećam se da sam na njemu video tablu za prestanak naseljenog mesta, pa onda ispada da i na njemu važi ova manja granica. Osim ako se u zakonu autoput ne tretira nekako posebno.
- Grujic
- Moderator
Ima tabla na svakom ulazu/izlazu, vec par meseci su tu.
I ima desetina znakova, gde stoji 80, od Bubanj potoka do Aerodroma.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Grujic
- Moderator
Da al tih 80 nije toliko bitno koliko cinjenica da je van naselja
Bitan je znak koji označava autoput a sad su za svaki slučaj na svim uključenjima u gradu stavili i znak za prestanak naselja mada je po meni apsolutno nepotreban kada stoji znak za autoput.