Koji internet koristite?
Re: Koji internet koristite?
Da, sad je 60/4 sa trio gold
Drugar iz SBB-a mi kaze da je najbolje da ne menjam ruter ako radi, rece mi da se ni taj ubee nije proslavio.
Treba sada drugar da mi da neki namunjeni ruter zbog njegovog goip(voip) uredjaja koji je povezan na moj net, pa mi je svejedno koji modem imam.
Treba sada drugar da mi da neki namunjeni ruter zbog njegovog goip(voip) uredjaja koji je povezan na moj net, pa mi je svejedno koji modem imam.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja sam ove nedelje bio bez neta skoro 2 dana, na modemu samo blinkala ONLINE lampica. Bili momci iz SBB-a sat vremena nesto bajali i i na kraju je bilo nesto do tog Ubee modema, kazu da cesto imaju probleme sa njim.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Dva dana bez neta! Jesi upoznao ukućane, sigurno fini neki judi?
Tapatalk @ Desire 626

Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Posetite www.garaza.rs !
Dali ti 50 umesto 40 Mb/s? Super, uživaj.
Nego, jel zna neko šta je bilo sa kupovinom Telenora Srbija od strane SBB-a? Koliko vidim, Telenor i dalje radi i reklamira se pod tim nazivom. A morali bi da promene, jer je "Telenor" naziv matične firme u Norveškoj. Ili će SBB zadržati naziv kao franšizu, uz odgovarajuće plaćanje Telenoru?

Nego, jel zna neko šta je bilo sa kupovinom Telenora Srbija od strane SBB-a? Koliko vidim, Telenor i dalje radi i reklamira se pod tim nazivom. A morali bi da promene, jer je "Telenor" naziv matične firme u Norveškoj. Ili će SBB zadržati naziv kao franšizu, uz odgovarajuće plaćanje Telenoru?
Ђенерал Јанковић
Demantovano preuzimanje.
A +10 ima zbog SuperSeta.
A +10 ima zbog SuperSeta.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Da. Superset je stvarno super. Nije malo povećanje.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
A, nisam znao da je to zbog superseta.
Inače, dobro je da nisu kupili Telenor. Mobtel je bio 50 % državna firma, pa je jedini osim Telekoma Srbija mogao da lako postavlja infrastrukturu između gradova. Skoro svi manji provajderi zavise na neki način od te dve firme. Ako bi SBB postao vlasnik toga, lako bi ugušio i ono malo konkurencije što ima.

Ђенерал Јанковић
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Postanet ADSL, 2 dana bez neta, ne znam tacno kada je nestao. Korisnicki servis vrti obavestenje da rade na otklanjanju, kada se prebaci na operatera zvoni do kraja i izbaci.
Srbija do Tokija. Kad jednom odem na godisnji zavrsavamo tu tuznu pricu.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Koji je ovo štos sa povećanjem cena kod SBB-a? Čuo sam da se govori o tome u medijima, ali sam mislio da se odnosi samo na korisnike Ikoma (koji je pre nekog vremena kupljen od strane SBB-a). Međutim, kad je stigao račun, vidim da je svima povećano. 

Ђенерал Јанковић