Letnje gume
Re: Letnje gume
Nadam se, da češ moči napisati review sa tim gumama, posebno ako padne kiša
. Ipak mislim da su gume jeftinije od avta ili ne daj bože čega gorega a ti kako hočeš. Ako nije tajna napiši i koliko si platio te takozvane gume i koja je dimenzija.

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Poslednji Michelin koji sam imao je Primacy HP - 6 mm sara u trenutku prodaje auta.dag81 napisao:Koje to danasnje Michelin dugo traju?
Saver od 6.3mm sare, ili Primacy3 koji se isto istopi ali bar ima saru malo preko 7mm.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- GJSenna
- Pridružio se: 18 Nov 2013, 19:20
- Garaža: Volvo S60 II, Audi A3 1.8T, bicikl...
Ah, pa sad to mi je. Znam da nisu dobre po kisi ali videcemo. Ipak je razlika izmedju A klase i F klase u 10m u kocenju prema testiranjima.
Gume su 235 45 17, 65€ po komadu. Zamena je 10€, kolega s posla.
Gume su 235 45 17, 65€ po komadu. Zamena je 10€, kolega s posla.
Poslednja izmena od GJSenna u 12 Jun 2017, 21:47, izmenjeno 1 put ukupno.
To da se miselin sporo trosi je podjednako ispravna izjava kao i ocekivanje da ces sa skupom gumom vise km preci.
Sve zavisi od modela i dimenzije a fuel saveri su poznati da sa njima mozes dosta da predjes, pogotovo sto su to uglavnom deblje i uze gume u odnosu na sportske.
Sve zavisi od modela i dimenzije a fuel saveri su poznati da sa njima mozes dosta da predjes, pogotovo sto su to uglavnom deblje i uze gume u odnosu na sportske.
Polako moram da menjam letne gume na avtu i nemam pojma šta da gledam. Dimenzija 225 45 17. Zna se da ne podnosim goodyear, dunlop samo teoretično, fulda sport control 2 mi je postala zanimljiva iako imam sa fuldom vrlo loša iskustva ( ali sa zimskima ), vredestein satin su mi zanimljive. Dolazi nešto novo zanimljivo na tržište? Ne zuri mi se jer menjam gume zbog starosti ( dot je 1515 a profila ima 7mm), ali moram nešto da se odlučim.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Uuuh al je stara guma, menjaj janez ukoliko sutra...
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Najkasnije sledeče sezone moram da menjam ( sad avto više manje ionako stoji na parkingu pa je skoro svejedno). A čuti to o starosti, ja sam bolestan na gume, ako jih ne menjam neko vreme baš se loše osečam. 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ja imam dilemu na koliko da pumpam za put na more. Pise 2.5 prednje I 2.6 zadnje. Nesto mi to mnooogo. Ajde za put I nekako ali sta kada stignem tamo i izbacim stvari, ima da mi auto skace kao jarac. A ne bih na pumpama da proveravam jer godinama pumpam samo na jednom mestu, kod svog vulkanizera.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja pumpam na 0.1 manje od preporuke za autoput i kad je pun auto
Neće biti jarac i to
Neće biti jarac i to
Ja sam vise nego zadovoljan sa Sportcontrol 2. Jedino mi se cini pri ostrijoj voznji da je bok malo mekan. Mozda bih trebao i malo da podignem pritisak.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Markonijeva je dvojka, kec je malo tvrdji.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Da, ali udobna je za sve pare. Bukvalno neke neravnine prolazi bolje od GY Eff Grip Perf 15".