Neče da moči, od kad jih pumpam tako izdrze čak celu sezonu, pre sam jih menjao negde oktobra . Uništava rubove jer po krivinama vozim kako vozim, a to se poboljša večim pritiskom u gumama...normalno, da prevelik pritisak nije dobar za vozačev pritisak
Razlike su vrlo retke i kad ih ima male, ali u neku ruku i razumljive i ocekivane - svako gleda svoje interese.
Proizvodjacu auta nije previse bitna trajnost guma, vec udobnost i trajnost oslanjanja auta.
Iliti - da, nesto manje ce se trositi gume koje su jace naduvane - ali me to savrseno zabole ako to znaci da ce mi auto imati slabiji grip, skakati kao jarac i njakati oslanjanje auta.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ja sam primjetio najvise na stabilnosti pri ubrzavanja. FWD kako god okrenes ima problem sa tourqe steer. Kad sam napumpao na vise tj koliko proizvodjac gume preporucuje poboljsalo mi se dosta sto se tice toga. A isto tako osjecam se sigurniji na brzinama 130-150-170km/h. Mozda placebo ali osjecaj je osjecaj
A i ja sam pumpao godinama po propisu auto proizvodjaca, ovo sam procitao na forumu i probao, od tad uvjek praktikujem. Razumijem ko vozi vecinom u gradu gdje se ne postize neke velike brzine itd. Tu je mozda cak i bitnije komfor nego neki "performance"
Uvek sam postovao tablicu koja stoji na autu, postujem je i sada. Ipak, preporucena vrednost za odlazak na more mi deluje previse posebno imajuci u vidu da se gume zagreju I jos veci pritisak imaju tako vruce.
Kazem, kada bih mogao posle da spustim kada stignem ne bih se dvoumio.
Ogi napisao:
Kazem, kada bih mogao posle da spustim kada stignem ne bih se dvoumio.
Pa mozes, ko ti brani? Na svakoj iole krstenoj benzinskoj pumpi imas kompresor pa mozes da ih izduvas, dopumpas. Kreni sa 2.3 pa vidi kako ce da se ponasa. Ako nemas poverenja u manometre na pumpama kupi mali kompresor i uporedi odstupanje ako ga ima sa manometrom gde inace pumpas gume. U toj varijanti si sam svoj gazda pa se igraj