Teško da ću u Sofiju da idem za slavinu po ovoj vrućini , još da čekam sa Turcima na granici
Ionako verovatno za godinu-dve menjam stan, pa ide na prodaju ili izdavanje.
Joco, kao sto iznad vidis, Rosanova je u pitanju. Hvale ih da su dobre, pa sam uzeo ovu za kuhinju da probam. Za kupatila sam uzeo Hansgrohe i nadam se da ce opravdati cenu...
Gledao sam malo po netu, Hansgrohe su po 200 eur.
Videh ovu Grohe kod vaših novosađana https://www.lemit.rs/product/grohe-baue ... -31367000/
Ona je 100 eur. Šalju poštom, mada mi se ne kupuje tako.
Izgleda da će ipak biti Rossan Zero ili Quadro koju je preporučio Nidža, mada mi se onaj mehanizam sa tušem i tegom i ne sviđa previše.
Uopšte nemam dobra iskustva sa Hansgrohe, ovde po firmi smo se malo bahatili slavinama i sve do jedne lagano kreću da koče i zapinju. Grohe već druga priča.
Cubo sam ti ja preporučio. Ako ima gde da ti se spusti teg ispod lavaboa, ne vidim problem. Zgodno je za pranje većih sudova, tj. zavisi kolika ti je sudopera. Ako je mala, ne treba ti takva slavina, kod nas je ogromna i može da se ubaci i pleh za pečenje.
Sad već nisam siguran u svoju preporuku. Svakako je tuš korisna stvar, jer možeš pod mlazom da pereš tanjire koje držiš vertikalno, a biješ na dole ukoso. Slično i za šerpe, jer nemaš tu mesta da vrtiš veliku šerpu, ovako je zabodeš sa strane i vrtiš unutra tuš.
nidza napisao:Nama izgleda crkla za sudove u starom stanu.
Svaki dan je prala bar 1 dnevno i sad nekoliko dana ništa, kaput. Njima izgleda godi da se ne gase.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hoce pumpa visokog pritiska da zaglavi.
Okreni masinu naopako, otvori dno i slikaj.
Pazi kad je okrenes, bice malo vode u njoj. Ovo se u 99% slucajeva resi za nekoliko sekundi kad se pridje pumpi i ne treba ti servis
Svaka čast. Znaš znanje.
Doduše nije baš dostupno, okrenuo sam mašinu na bok i morao da skinem jedan šraf što fiksira pumpu da mogu da priđem šrafu.
Šta je najbolje od ovih jeftinih kineskih klima? Treba mi za sobu nešto, samo za hlađenje, a to verujem da će svaka da odradi dobro. Sad ne znam da li da idem na ove poznatije i za nijansu skuplje kineske (Midea, Gree) ili mogu da uzem i neku Vox, Fox, Aux, Tesla, TCL i sl. Vox sad valjda daje 5 godina garancije bez uslova tj. bez obaveznih godišnjih pregleda.