TV - Audio - Video - bela tehnika
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Za te pare mislim da uzmes neku poznatiju marku , pogledaj malo kp. A te no name imas I za dosta manje para.
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
Ja isto gledam da uzmem neki 1din za hondu, android multimedije su dosta skupe. Ima sada kenwood usb/android za 6500 u gogatronu. Sasvim dovoljno samo da svira. Ima razlicitog osvetljenja pa moze i fino da se uklopi sa bojom osvetljenja u kolima.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Gledam i ne mogu da verujem. Na kp ima no name uredjaji, imaju cak i blutut, sve za 2000 din novoLukaMaletin napisao:Za te pare mislim da uzmes neku poznatiju marku , pogledaj malo kp. A te no name imas I za dosta manje para.

Bolje da uzmes nesto polovno, ovi su ti provereni.

Blutut zaboravi, to na tome prosto ne radi, a audio bt stream je u 90% slucajeva ocajan. Imam dosta jaci LG player od tog i bt je sranje.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.

Dosta je lošiji zvuk, i kvalitet i jačina istog...
Nema ni potrebe, USB i SD kartice su sad džabe.
@Xepoj
Sve što smo dogovorili Dule je uradio.
Bila je specifična ugradnja. Fujitsu Viacom je u jednom momentu prestao da odgovara na mailove, Dule je izdržao do kraja
Sve što smo dogovorili Dule je uradio.
Bila je specifična ugradnja. Fujitsu Viacom je u jednom momentu prestao da odgovara na mailove, Dule je izdržao do kraja

Još jednom da preporučim ovog prodavca. Kupio sam juče od njega još jedan TV, LG 32" , dobio sam još 10eur nizu cenu jer sam ga i ranije preporučio. Sa sadašnjim cenama kad se FHD 32" Samsung i LG mogu dobiti za 200-220eura, definitivno nema smisla i logike kupovati Vox, Fox, Vivax itd.po Tehnomanijama i sl. radnjama.member napisao:Evo kontakt,LukaMaletin napisao:TV Samsung 40j5100 , planiram da ga uzmem ,našao sam za 290e. Ima li neko neki bolji predlog za tu neku cifru ?
Boban 0642446294 čovek je u NS, dobiješ TV na kućnu adresu . Ima Samsung i LG ,iz Madjarske . Neotpakovano. Ima svega.
Treba mi veliki ventilator, ovakav:
https://www.svezakucu.rs/www/42974/podn ... keno-ft-23
Htedoh da ga kupim, ali ono je bučno preko svake mere. Imate li preporuku za neki tako velik vent. a da nije krš?
https://www.svezakucu.rs/www/42974/podn ... keno-ft-23
Htedoh da ga kupim, ali ono je bučno preko svake mere. Imate li preporuku za neki tako velik vent. a da nije krš?
Šta se krije iza Vivax klima, kako je prepoznaju Android aplikacije? Na Borskom jezeru naplaćuju dnevno daljinski
, nisu baš normalni. Skinuo sam neku univerzalnu, radi i ona ali ne sve.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Cek,imas klimu a sklone daljinac za koji moras da doplatis?
t
t
Jeste, baš tako, doplata je 1 eur dnevno po sobi. A imamo 50-tak ljudi 7 dana. Hotel je inače prilično pun, overiću kasnije i jezero, kupao se juče drugar iz Rige, Letonija i oduševljen je. Za sad bio samo na bazenu
E svasta.
t
t
- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Pa verovatno naplaćuju korišćenje klime, a ne korišćenje daljinskog (kao neki Grci). Klima troši struju, ako ceo danas nisi u sobi, a noći su dovoljno sveže onda nekima klima ne treba, što bi plaćali skuplje sobu, a klimu ni ne upale.