Sledece godine nema (velikog) takmicenja, Svetsko prvenstvo je pomereno na 2019. Za njega su uveli kvalifikacije, u kojim svi ucestvuju, niko se direktno ne plasira sem domacina. Odrzavaju se negde u sred nacionalnih prvenstava tako da je pitanje ko ce da igra na njima, NBA igraci nece sigurno.
Obzirom kakvo nam je rasulo u klubu, moram priznati da sam prizeljkivao ovakav rasplet. Sto brza potpuna propast, to bolje za buducnost Voše. Nakon poslednjeg zvizduka sam bio totalno ravnodusan. Jedino stvar koja me je rastuzila je sto ruzomberske kafane rade samo do ponoci...
Ja sam već godinama ravnodušan.
Malo me pecne nešto s'desne strane kod uvete al' to obično bude kum sa cigarom, kaže da blenem nepomično u teren pa da me trgne malo.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Hahaha, komedija, baš me nasmejao Konor. Lik je sjajan. Ne samo kao borac, nego doprinosi ovom sportu zezanjem i kur*enjem, msm da Dana White kad ga gleda vidi samo $$.
A što se tiče borbe voleo bih da bude dobra, da ne bude fake i da Konor pobedi iskreno. Mada msm da je realnije da ga Flojd izroka.