Grčka
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Re: Grčka
Al zato znas gde da nadjes dobru klopu i tecni naftni gas. 

-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
naravno, bravo za post. ali srbin hoce da bude okruzen srpski i da na srpskom narucuje giros. od toga treba bezati kao djavo od krsta, ceo halkidiki, 150km levo desno od soluna. uostalom, pogledaj koliko nasih ljudi ima na tasosu a koliko na limnosu, koji je 2 sata i 30-40e koliko kosta vise trajekt za auto sa dve osobe dalje a raj je na zemlji. jedino sto ga polako ali sigurno provaljuju bugari a srbi stede na ceni karte.igor_harris napisao:Bas tako. Najlepsa mesta u Grckoj su ona divlja gde nema nicega, gde treba dobro da se iscimas da bi dospeo tamo. Kada Grcka bude postala destinacija poput onih gde trazis da ti hotel bude na obali mora a onda se 10 dana kupas u bazenu, tada cu prestati da je posecujem.
-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
Pa kada imas kasko sto si se toliko uplasio da ti ne ukradu auto?Ogi napisao:Naravno da imam.Superb III napisao:Nemas kasko?sasha015 napisao:Ogi raspitaj se za rent-a car.Kad vec juris plaze,mirniji si.
Ako finansije dozvoljavaju.
Kupati se i suncati,a u mislima nov auto ,parkiran kraj prometne magistrale na 40 stepeni....Meni to nije odmor.
Naravno,nekom se j... za takvu situaciju,ali znamo kako se odnosis prema svojim vozilima.![]()
Sto se radova tice, smradina Alvirovic uopste nije ukazao na onaj deo o kome je Markoni govorio a ima nekoliko delova gde posle radova izlazis na autoput pa I dalje nisam siguran gde se nalazi.

Trajeti su uvek bili guzljivi i skupi. Bas me zanima kako si uporedjivao i odakle ti cene karata, posto kada ja gledam porodicu sa autom do Tasosa je 25eur a do Limnosa je 140 eur u jednom smeru... A na stranu koliko puta dnevno je veza i ostale stvari. Mada ko zeli da ide tamo to ga sigurno nece spreciti. A ako ode tamo postavlja se pitanje zasto onda ne otici jos daljegazza napisao:Pogledaj koliko nasih ljudi ima na tasosu a koliko na limnosu, koji je 2 sata i 30-40e koliko kosta vise trajekt za auto sa dve osobe dalje a raj je na zemlji. jedino sto ga polako ali sigurno provaljuju bugari a srbi stede na ceni karte.

Kako koje, pa valjda juzne/istocne komsije
A inace svi su p*%#e. Oni koji nisu davno su propali 
PS: inace ja Alvirovica bas volim, zato sto ima tradiciju. Kao sto rekoh svi su prodane duse, to je moderan biznis, a on je odradio tu tranziciju iz komunizma u surovi kapitalizam

PS: inace ja Alvirovica bas volim, zato sto ima tradiciju. Kao sto rekoh svi su prodane duse, to je moderan biznis, a on je odradio tu tranziciju iz komunizma u surovi kapitalizam

-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
ove godine sam vec imao 2 odmora na limnosu, znaci 4 puta sam koristio trajekt iz kavale. 65e je povratna karta za auto sa 2 odrasle osobe. kako se racunaju deca ne znam, idem sa zenom. doduse, nama helenic seaways obracunava 30% popust na auto jer smo im usli u bazu kao cesti korisnici na ovoj liniji (5x u oba smera u poslednje 3 godina, znaci 10 voznji). ne znam koliko dece imas da napravis 140e cenu, za odrasle je 16.5e.ljuba napisao: Bas me zanima kako si uporedjivao i odakle ti cene karata, posto kada ja gledam porodicu sa autom do Tasosa je 25eur a do Limnosa je 140 eur u jednom smeru... A na stranu koliko puta dnevno je veza i ostale stvari.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Ja sam isto gledao, prvo Kefaloniju pa Limnos i odustao upravo zbog cena trajekta. Sad prvi put cujem za ovo...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Danas stigao na Tasos, ukupno 12 sati puta. Uključujući i trajekt, doručak u Romantici, granice, naplatne rampe u Makedoniji, itd. Pri tome kod nas imao ENP, ni uz put nisu bile neke gužve, može to i duže da traje. Koliko tek treba do Limnosa? To trajanje puta je ozbiljniji problem od cene trajekta.