Grčka
Re: Grčka
Tražio sam smeštaj u Grčkoj i ponuda kvalitetnih hotela je praktično nikakva. Hoteli sa 4* u srednje žalosnom stanju (doneo sam zaključak iz razgovora sa ljudima koji su bili ili su još dole i na osnovu slika na tripadvisoru). Ispada da je bolje juriti proverneni privatni apartman.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
@Floyd
Koji deo GR gledaš?
Mi smo posle 4 godine pauze ponovo bili u hotelu i opet nam nije baš odgovarala ta koncepcija, pogotovo polupansion.
Mislim da je dobar apartman, ili bed and breakfast varijanta bolje rešenje.
Koji deo GR gledaš?
Mi smo posle 4 godine pauze ponovo bili u hotelu i opet nam nije baš odgovarala ta koncepcija, pogotovo polupansion.
Mislim da je dobar apartman, ili bed and breakfast varijanta bolje rešenje.
Krit i Krf iz CH. To se manje više odavde najviše nudi pored Santorinija koji sam obišao pa mi nije interesantan.
Raspitivao sam se i preko agencija iz Srbije. Oni predlažu Skiatos za porodice ali ti hoteli koje su mi ponudili po meni ne vrede ni 30% te cene.
Raspitivao sam se i preko agencija iz Srbije. Oni predlažu Skiatos za porodice ali ti hoteli koje su mi ponudili po meni ne vrede ni 30% te cene.
Floyd,
Tačno je to. Moji prijatelji su trenutno na moru na Krfu. Platili su 1000eur avion i smeštaj sa PP. Pokazali su mi slike tog hotela i posle smo malo listali recenzije po booking i jednostavno nije to to, i ne vredi tog novca.
S druge strane je drugi drugar išao u Tursku ,platio 1600eur za porodicu i čovek oduševljen. Samo melje na sav glas kako je bilo odlično.
Tačno je to. Moji prijatelji su trenutno na moru na Krfu. Platili su 1000eur avion i smeštaj sa PP. Pokazali su mi slike tog hotela i posle smo malo listali recenzije po booking i jednostavno nije to to, i ne vredi tog novca.
S druge strane je drugi drugar išao u Tursku ,platio 1600eur za porodicu i čovek oduševljen. Samo melje na sav glas kako je bilo odlično.
Turska sada - ekstremni turizam
Ove godine je jedno 40% jeftinija nego prethodne (u sezoni) A apsolutan iznos cena je potpuno nebitan posto se ponude toliko razlikuju specijalno ako se uzme u obzir termin boravka ili neke specijalnije zelje.

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Meni licno je asocijacija na GR mali hotelcici i privatni smestaji. Nikad mi ne bi palo na pamet da imaju neki ogroman kompleks hotela. Turci su druga prica, tamo se svasta moze ubosti. Bas je velika i sarena ponuda.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
iznenadjujuce lepo. uvece dobija drugaciji sarm posto je poznat po dobroj klopi i ribljim restoranima. meni se svidja zato sto nema guzve, mozes da budes sam, na plazama koje nisu krcate, a opet mozes otici i na one posecenije koje su blizu.ddanijell napisao:Porto koufo pre 30minuta, prelepo!!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk