Grčka
Re: Grčka
Nešto sumnjam da je ranijih godina bilo ista drugačije, nego nisu još ubili nekog stranca.
Fali nam malo negativnog publiciteta, treba održati internacionalnu reputaciju stečenu devedestih.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Fali nam malo negativnog publiciteta, treba održati internacionalnu reputaciju stečenu devedestih.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Rezervisao sam smeštaj preko bookinga od 19. avgusta do 26. avgusta. Do 19. jula imam pravo na besplatno otkazivanje. Da li je potrebno da izvršim plaćanje u celosti ili samo delimično? Pominje se 30%? Ništa mi nije jasno.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Moralo bi da piše na bookingu za taj smeštaj. Nekad traže da platiš preko banke, western uniona ili tako nešto i tad te kontaktiraju da se dogovorite oko toga. Neki skidaju sa kartice, ali to su obično hoteli a ne manji smeštaji.
To je valjda ovo.
You'll be charged a prepayment by the property according to their prepayment policy. You will be charged a prepayment of 30% of the total price after reservation.
Drugo pitanje trajekt za nas dvoje, u oba smera, da racunam stotinak evra?
You'll be charged a prepayment by the property according to their prepayment policy. You will be charged a prepayment of 30% of the total price after reservation.
Drugo pitanje trajekt za nas dvoje, u oba smera, da racunam stotinak evra?
- Kabe
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 05:47
- Garaža: Japanska vozila
Bio na Rodosu. Proveo se kao gospodin. Topla preporuka...
Last minute. Hotel Afrika, agencija Fibula.
Ako nekome trebaju bilo kakve informacije, neka pita slobodno...
--------
Uzgred posto je auto forum u pitanju napisacu neke zanimljivosti vezane za auto svet na ostrvu:
- 99% rentacar vozila
- Voze kao sumanuti svi
- Motoristi na svim nivoima i coporima
- Nema nekih zapazenijih starijih ili specificnih vozila na ostrvu kao sto je to na Skijatosu primer
- 50% vozila na ostrvu matirane farbe i sprzenog laka
- Auto letovanja - Suzuki Jimi
- Presao sam 500 Km po celom ostrvu. Obisao sve plaze i specificna mesta. Vozio sam Nissan Micru.
- Corba 1.5e po litru.
Last minute. Hotel Afrika, agencija Fibula.
Ako nekome trebaju bilo kakve informacije, neka pita slobodno...
--------
Uzgred posto je auto forum u pitanju napisacu neke zanimljivosti vezane za auto svet na ostrvu:
- 99% rentacar vozila
- Voze kao sumanuti svi
- Motoristi na svim nivoima i coporima
- Nema nekih zapazenijih starijih ili specificnih vozila na ostrvu kao sto je to na Skijatosu primer
- 50% vozila na ostrvu matirane farbe i sprzenog laka
- Auto letovanja - Suzuki Jimi
- Presao sam 500 Km po celom ostrvu. Obisao sve plaze i specificna mesta. Vozio sam Nissan Micru.
- Corba 1.5e po litru.