Koliko troši?
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Re: Koliko troši?
Danas, PI-JA-KŠ-BG-PI...6,5l...relativno jak tempo...
Potrošnja za prošli rezervoar, mereno od čepa do čepa, 6,76l...zadnja tri rezervoara mi se potrošnja vrti oko 6,6l...kompjuter kaže u zadnjih cca 9000km da je potrošnja 6,5l.
Aplikacija Fuelio kaže, od kada merim, a to je od oktobra prošle godine, do sada, 6,829l.
Mislim da neću imati štedljiviji auto od ovog...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Potrošnja za prošli rezervoar, mereno od čepa do čepa, 6,76l...zadnja tri rezervoara mi se potrošnja vrti oko 6,6l...kompjuter kaže u zadnjih cca 9000km da je potrošnja 6,5l.
Aplikacija Fuelio kaže, od kada merim, a to je od oktobra prošle godine, do sada, 6,829l.
Mislim da neću imati štedljiviji auto od ovog...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pa sve zavisi koliko placas struju. Mene nistaKol'ko mu ovo dodje u parama?

Pa ovo je odlično
Čak i ako se gleda najskuplja opcija opet je zaista dobra cena 

Plus porezi su duplo nizi. Sada dolazi novi Nissan Leaf, ako on prodje granicu od 400km dometa (makar sa Evropskim ciklusom odnosno 300km i nesto Americkog ili oko min 200km u najtezim zimskm uslovima) sa dobrim dizajnom bice dobra kupovina za voznju po lokalu. Inace VW je napravio bas dobar posao sa ovim golfom, juce sam nosio harfu, i lagano upala u prtljaznik, minimalno je smanjen, odnosno nije ni smanjen vizuelno, nego nema ekstra prostora ispod poda. A prilicno je agilan, jedino kada ga bas zaletis osetis masu...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jok, harmoniku... Golf je to 

Ivo samo priznaje kao test gepeka samo tastin televizor.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Jutros covek preuzima vozilo i komentarise sa suprugom da li će im u gepek stati ćerkina harfa.methane.master napisao:Harfu?
Sent from mTalk
Vrh jbte

Brzine idu u H-a !!!

- methane.master
- methane.master
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Touran 1,6TDI/90 po bordu, dvojica ljudi, dosta stvari, uvek klima. Prazan automobil 1,6t - nizbrdo ide do beskonačnosti, bez gasa 
Sevojno - pred Čačak 72km/h 4,2l
Sevojno - Preljina 70km/h 4,0l
Sevojno - Vrčin, preko Rudnika i AP 57 km/h 4,5l (u GM je počela kiša, koja je povremeno bila prilično ozbiljna, imali smo 10-15 minuta stajanja, a auto je radio, što je malo uticalo na prosek)
TT

Sevojno - pred Čačak 72km/h 4,2l
Sevojno - Preljina 70km/h 4,0l
Sevojno - Vrčin, preko Rudnika i AP 57 km/h 4,5l (u GM je počela kiša, koja je povremeno bila prilično ozbiljna, imali smo 10-15 minuta stajanja, a auto je radio, što je malo uticalo na prosek)
TT
- bozza1979
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:01
- Garaža: Škoda Scala 1.0TSI & Hyundai Getz 1.1
Hyundai Getz 1.1, ponovo kao prosli put, ekstremni novobeogradski uslovi, 1+1+2km, sa dosta vise klime i rada i mestu, 8,4l/100km. Prosli put bilo 8,2. Sad za vikend presao 180km po magistralama, sve sa klimom, kazaljka i dalje stoji na maks, nije mrdnula. Tako je bilo i prosli mesec kad sam isao u NS, pa cenim da nije potrosio mnogo vise od 9 litara za tu km. Zadovoljan.
Bas uzivam da ga vozim. Daleeeeko je nadmasio ocekivanja. U avgustu cu ga isprobati do Grcke, pa cu pisati utiske.
Послато са Lenovo A6020a46 уз помоћ Тапатока
Bas uzivam da ga vozim. Daleeeeko je nadmasio ocekivanja. U avgustu cu ga isprobati do Grcke, pa cu pisati utiske.
Послато са Lenovo A6020a46 уз помоћ Тапатока
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Na ovih skoro 100k km prosečna potrošnja mi je 8.15l. Uvek čep metoda, board je stalno +-10% u offsetu.
Sad sam išao BG-NS-BG-Zlatibor pa vožnja u lokalu-BG. Dvoje odraslih i dvoje dece, gepek pun do krova (bukvalno), klima sve vreme. Potrošnja 6.2l
Vrlo konkretna vožnja, nisam kilavio. U odnosu na uobičajen način vožnje sam samo spustio brzinu za nekih 20-ak kmh (autoput do 140kmh, magistala do 100kmh) i trudio se da mi obilaženja budu "tečnija". Ovo mi je rekordno mala potrošnja, nisam verovao da i Maksa to može
Sad sam išao BG-NS-BG-Zlatibor pa vožnja u lokalu-BG. Dvoje odraslih i dvoje dece, gepek pun do krova (bukvalno), klima sve vreme. Potrošnja 6.2l

Vrlo konkretna vožnja, nisam kilavio. U odnosu na uobičajen način vožnje sam samo spustio brzinu za nekih 20-ak kmh (autoput do 140kmh, magistala do 100kmh) i trudio se da mi obilaženja budu "tečnija". Ovo mi je rekordno mala potrošnja, nisam verovao da i Maksa to može

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Ja drugaru pozajmio Kugu 2.0 TDCI do Budve i nazad, vratio se sa 5.6 lit./100km prosecnom potrosnjom.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Sent from my SM-N910C using Tapatalk