Danas sam saznao da je nov auto proizveden i da se očekuje ovde u naredne 4 nedelje, samim tim oglas se ponovo aktivira, kad budem stigao da ga operem, aktiviram ga opet na PA i MA i kačim ovde slike.
Šta je novo u odnosu na prethodni oglas, stanje kilometar sata je sada 259 000 km, u međuvremenu je odrađeno više malih servisa, poslednji pre 2000 km, tad su zamenjene i svećice i levi stabilizator. Početna cena je 3980 evra i ima prostora za dogovor (u ovom trenutku mali, pošto će mi trebati auto

, ali ukoliko naiđe neka dobra ponuda, ode on, a ja ću se već snaći).
Znam neki će reći, mnogo je, ali odgovorno tvrdim da je ovaj auto bolji od 80 posto 207 sličnog godišta:
mnogo fabričke opreme - bluetooth, parking senzori sa displejom, sportski MF volan, hlađena pregrada kod suvozača, diskovi pozadi, ukrasni izduv, sport prednja maska, tempomat (njega sam ja ugradio, ali je fabrički)
zamenjen je lanac - komplet kaseta i zupčanici, ovo je česta mana kod VTI, istegne se i većina se vuku k'o prebijeno pseto, dok im na kraju ne pukne lanac
zamenjeni diskovi i pločice
4 zimske gume Hankook, winter icept rs2 , dot 4516, dubina šare 6 mm (nisam merio, tako stoji na reversu), 4 letnje hankook gume iz 2017
uz auto ide komplet oprema - sijalice, prva pomoć...
zeder
auto narednih 10 000 km samo ulje treba da se zameni, u slučaju da ostavi na putu, plaćam šlep (Halkidiki i Marmaris stop

).
Da rezimiramo, uzet iz Švajcarske novembar 2016 (sva dokumentacija od uvoza kod mene), 212 000 km, prešao do danas 50 000, vozio se svakodnevno na relaciji SD-BG. Najduži put mu je bio prošli mesec - SD-Budimpešta-SD. Neću staviti na oglas, ali farovi su mu original novi Valeo (zakačio levi far i na oglasima su bili ili lošiji od mog ili skupi kao novi, pa sam na kraju kupio oba, a stari desni stavio na oglase).
Uz auto dajem i Haynes priručnik za održavanje kao i neke rezervne delove.
Prenos je obavezan, nikakvo ovlašćenje ne dolazi u obzir.
Pozdrav