Po dizajnu?

Za ovaj nepremium segment su dobri.
To ovi noviji, otežali od kvaliteta, jedva se vuku...onim ranijim što su rđali je to bio jedan od najjačih adutaDay Walker napisao:Nikad nisu briljirali do 100km/h.
Mnogo bolje se vozi od Superba, nemas osecaj da vuces kamion za sobom kao u Skodi.Floyd napisao:Kako bi je uporedio sa Superb?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Morao bi dobrano da se pomučiš i dan danas da dobiješ Calibru turbo s tvojim autom...Delija napisao:Oni su vremenom bivali sve brzi i brzi (i laksi)
Zanimljivo. Očekivao sam blagu prednost u korist Insignie ali nikad ne bih rekao da je tolika razlika.Day Walker napisao:Mnogo bolje se vozi od Superba, nemas osecaj da vuces kamion za sobom kao u Skodi.Floyd napisao:Kako bi je uporedio sa Superb?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Enterijer 2 klase ispred.
Nije u Superbu los, ali ovaj odaje bolji utisak.
Sedista su bolja, doduse tu je Opel bas dobar kad su u pitanju AGR sedista.
Sta znam, da biram izmedju ta dva, Insignia bez razmisljanja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne daa ne bi morao da se muci, nego moze da ubaci u comfort i da je userestarac vujadin napisao:Au brate, to je nemoguće...
Morao bi dobrano da se pomučiš i dan danas da dobiješ Calibru turbo s tvojim autom...Delija napisao:Oni su vremenom bivali sve brzi i brzi (i laksi)
Ma aludirao sam na rdju - sto vise vremena prodje, to su laksistarac vujadin napisao:Au brate, to je nemoguće...
Jako je cudno da ta Calibra ima identicne podatke fabrickim, pogotovo sa manuelnim menjacem, a Bmw 0.3s do 100 sporije od fabrickihstarac vujadin napisao:Ne bi bilo baš lako...![]()
http://www.zeperfs.com/en/duel634-4176.htm
poređenje s friziranom verzijom...![]()
http://www.zeperfs.com/en/duel4176-2651.htm
Nije daleko od istinestarac vujadin napisao:To ovi noviji, otežali od kvaliteta, jedva se vuku...onim ranijim što su rđali je to bio jedan od najjačih adutaDay Walker napisao:Nikad nisu briljirali do 100km/h.