Vazduhoplovi
Re: Vazduhoplovi
Samo za dragana:

I sta je bilo na kraju, Danas kaze hakeri, smatsa se pravi luda, blic kaze tehnika i direktor dao izjavu 
Meni sad ovde nista nije jasno...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Meni sad ovde nista nije jasno...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ma šta te briga, obilazili Srbiju. Popiješ kafu, odspavaš malo, nema posla 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ma odradlili su foru kao neke šalteruše što rade kada ih mrzi da rade - "pao sistem"... 

More, igrali bi meni oni pasijans u gulagu! Svi do zadnjeg!!!
Sent from my SONY Experia mobile
Sent from my SONY Experia mobile

U Guglu? Pa već imaju plate kao da tamo rade 

Većina putnika koja je iz Beograda trebalo da leti za Njujork letom JU500, koji je otkazan zbog tehničkih nedostataka letelice „Erbas A330” preusmerena je na druge letove, a procena tehničkih službi je da će radovi na avionu biti završeni u toku noći i da će avion sutra leteti prema planiranom rasporedu, saopšteno je iz Er Srbije.
Istovremeno, Er Srbija radi na zbrinjavanju putnika povratnog leta JU501 iz Njujorka za Beograd, koji je takođe otkazan i preduzima sve što je u njenoj moći da bi zbrinula svoje goste, koji su, kako je navedeno, najvažniji prioritet kompanije.
Nadležne službe Er Srbije maksimalno su angažovane da bi se tehnički nedostatak na letelici „erbas A330” uklonio, a njihova procena je da će radovi na avionu biti završeni u toku noći i da će avion sutra leteti prema planiranom rasporedu.
Današnji let Er Srbije JU500 od Beograda do Njujorka otkazan je usled tehničkog nedostatka, otkrivenog tokom redovnog održavanja letelice „erbas A330”.
Izvor: Politika
Koliko samo placamo kaznene penale putnicima (ako neko od njih u opste zna svoja prava), troskove hotela i rerutiranja na druge prevozioce?
Sa jednim avionom se ne drzi long range.
Istovremeno, Er Srbija radi na zbrinjavanju putnika povratnog leta JU501 iz Njujorka za Beograd, koji je takođe otkazan i preduzima sve što je u njenoj moći da bi zbrinula svoje goste, koji su, kako je navedeno, najvažniji prioritet kompanije.
Nadležne službe Er Srbije maksimalno su angažovane da bi se tehnički nedostatak na letelici „erbas A330” uklonio, a njihova procena je da će radovi na avionu biti završeni u toku noći i da će avion sutra leteti prema planiranom rasporedu.
Današnji let Er Srbije JU500 od Beograda do Njujorka otkazan je usled tehničkog nedostatka, otkrivenog tokom redovnog održavanja letelice „erbas A330”.
Izvor: Politika
Koliko samo placamo kaznene penale putnicima (ako neko od njih u opste zna svoja prava), troskove hotela i rerutiranja na druge prevozioce?
Sa jednim avionom se ne drzi long range.
Meni nije jasno zašto Etihad nije poslao svoj avion? I onako skoro svi letovi Air Serbie (uključujući i let za NY), osim JU imaju i EY (Etihad), a i AB (Air Berlin) broj leta. Kao da je reč o code sharing-u, tj. ne znam kako se vodi i koja je svrha ovih oznaka.

Ђенерал Јанковић
Zu, jel ima negde da se procitaju prava putnika ili bar ukratko da objasnis? 
Sent from my SM-J500FN

Sent from my SM-J500FN
https://www.claimflights.co.uk/airlines/air-serbia
Ima recimo ovo ^^
Sto se tice Er Sustikle iz iskustva znam da novac nikada nece vratiti vec ce ponuditi kompenzaciju u vidu druge aviokarte za neku od buducih destinacija.
Razlog je jednostavan, a o njemu sam vec pisao. Novac od karata ne ide u Srbiju. Sluzba platnog prometa je ugasena i premestena (mislim) u Pakistan. Pare nisu u Srbiji!
EDIT:
http://www.airpassengerrights.eu/en/fli ... ation.html
Ima recimo ovo ^^
Sto se tice Er Sustikle iz iskustva znam da novac nikada nece vratiti vec ce ponuditi kompenzaciju u vidu druge aviokarte za neku od buducih destinacija.
Razlog je jednostavan, a o njemu sam vec pisao. Novac od karata ne ide u Srbiju. Sluzba platnog prometa je ugasena i premestena (mislim) u Pakistan. Pare nisu u Srbiji!
EDIT:
http://www.airpassengerrights.eu/en/fli ... ation.html
Hvala!
Sent from my SM-J500FN
Sent from my SM-J500FN
Stiglo za 2 dana, 150 din postarina.rade74 napisao:Gde moze da se nadje knjiga od Zeljka Stolbe?
Sent from mTalk

Stigla i meni 
Sent from mTalk

Sent from mTalk