Grčka
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Grčka
Here mape I jesu, one dolaze sa Igo navigacijom. To je upravo ovo sto pokazuje I moja navigavija.noodles napisao:Probaj da skineš here mape, ja sam prešao na njih u poslednje vreme i sve je bilo ok. Čini mi se da daju rutu kao i gmaps. Međutim, pre par nedelja, kad je Alvirko radio prvi ovogodišnju turu do Gr, na Gmaps nije bio updateovan onaj novi deo kad se uđe na Kasandru, dok su here mape uredno update-ovale tu relaciju. Here mape mogu i preko kompa:Ogi napisao:Igo I Gmaps daju drugaciju putanju za povratak preko Dojrana
Dosao sam preko Litija ako se dobro secam. Zasto Gmaps daje drugaciju putanju ?
https://wego.here.com/
Evo šta daju ka Dojranu:
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Primetio sam da me u poslednje vreme Here uopšte ne poštuje...zajebe me, i to dobro...posle toga upalim iGo, i odvede me do destinacije. Tako da mi je sada iGo sigurniji...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pitah pre ovde kako ide placanje i trazio sam na bookingu negde da nesto pise o tome i nisam nasao. I odjednom pise mi da mi je otkazana rezervacija zbog kreditne kartice. Nista pre toga nikakvo upozorenje. Posle minut hocu da rezervisem opet isti datum, isto mesto i nista, kao nema mesta. Vrlo negativno iskustvo, bas je haoticno, da mi je bilo kakva notifikacija izasla, bilo sta, nego samo odjednom otkazana rezervacija.
Da li je neko imao slican slucaj?
Jos ih ja pitao na facebooku pre dva dana kad treba da platim i oni nisu odgovorili. Poludeo sam.
Jos ih ja pitao na facebooku pre dva dana kad treba da platim i oni nisu odgovorili. Poludeo sam.
Danas izasli iz Armenistis kampa da obidjemo plaze u blizini, uvece se vratimo i ne mozemo da se zakacimo na internet u kampu ... Odemo da se raspitamo, kazu od danas nema dzaba interneta... Kupuje se na dan/uredjaj - 1 evro ... Nikakvo obavestenje, nema nigde cenovnik ... Grcka posla ... Ali sreca pa radi bluetooth thetering
pa je dosta uplatiti za jedan uredjaj u okviru jedne porodice ... Srpska posla 
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
2004 BMW e46 320d Touring 110kW
2003 Peugeot 206 1.4 HDi SOHC 8v 51kW
2006 Honda BF40A Marine Outboard SOHC / 808cc / 3 cyl / 6 valve / 4 stroke / 29.4kW
1995 Civic Hatchback D13B2 SOHC 55kW
1989 Civic Hatchback D16Z5 DOHC 95kW
2003 Peugeot 206 1.4 HDi SOHC 8v 51kW
2006 Honda BF40A Marine Outboard SOHC / 808cc / 3 cyl / 6 valve / 4 stroke / 29.4kW
1995 Civic Hatchback D13B2 SOHC 55kW
1989 Civic Hatchback D16Z5 DOHC 95kW
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ukoliko je u uslovima pisalo da će ti naplatiti (ili autorizovati) sa kartice, a ti ostavio debitnu ili praznu kreditnu, mogu ti otkazati. Ipak, prvo bi trebali da te obaveste, da traže drugu karticu itd.havijer napisao:Pitah pre ovde kako ide placanje i trazio sam na bookingu negde da nesto pise o tome i nisam nasao. I odjednom pise mi da mi je otkazana rezervacija zbog kreditne kartice. Nista pre toga nikakvo upozorenje. Posle minut hocu da rezervisem opet isti datum, isto mesto i nista, kao nema mesta. Vrlo negativno iskustvo, bas je haoticno, da mi je bilo kakva notifikacija izasla, bilo sta, nego samo odjednom otkazana rezervacija.
Prijavi ih Booking-u za početak, ukoliko misliš da nisu u pravu.
TT
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Primetio sam prošle godine na dosta mesta na Sitoniji da je ili obavezno plaćanje ili da moraš da potrošiš puno, npr. 20e. Na Tasosu uglavnom treba da potrošiš 10e po setu. Na Mermernoj se plaća čini mi se 12e i nema pića za te pare, a najgore je na Alikiju gde traže 30-35e po setu, ali onda za te pare možeš da ručaš u taverni.
Ma nikakva poruka, upozorenje, ništa. Prijavio sam problem bookingu videćemo šta će biti.pedja napisao:Ukoliko je u uslovima pisalo da će ti naplatiti (ili autorizovati) sa kartice, a ti ostavio debitnu ili praznu kreditnu, mogu ti otkazati. Ipak, prvo bi trebali da te obaveste, da traže drugu karticu itd.havijer napisao:Pitah pre ovde kako ide placanje i trazio sam na bookingu negde da nesto pise o tome i nisam nasao. I odjednom pise mi da mi je otkazana rezervacija zbog kreditne kartice. Nista pre toga nikakvo upozorenje. Posle minut hocu da rezervisem opet isti datum, isto mesto i nista, kao nema mesta. Vrlo negativno iskustvo, bas je haoticno, da mi je bilo kakva notifikacija izasla, bilo sta, nego samo odjednom otkazana rezervacija.
Prijavi ih Booking-u za početak, ukoliko misliš da nisu u pravu.
TT
Sent from my LG-H815 using Tapatalk