Grčka
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Grčka
1/3 letovanja mi je grmljavina I kisurina. Ovo se nikada nije desilo a period najbolji u smislu vremena, tako bi barem trebalo. I to ne letnja kisa I pljusak nego ona odvratna jesenja I pljusti ceo dan.
Jbg... Baš grozno ako si sa sitnom decom, jedino da ih stalno vodiš po nekim sadržajima, da im skreneš misli sa propuštene plaže. Sećam se tamo neke '02-'03. kad je u CG ceo jul ljuljala kiša, a mi sa naših troje + još dvoje dece od nekih prijatelja. Posle par dana - agonija od letovanja.Ogi napisao:1/3 letovanja mi je grmljavina I kisurina. Ovo se nikada nije desilo a period najbolji u smislu vremena, tako bi barem trebalo. I to ne letnja kisa I pljusak nego ona odvratna jesenja I pljusti ceo dan.
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Mi smo bili od 14.06-2.07.prvih dva dana je bila kisa,posle paklena vrucina. Sada u julu nam je ok vreme,danas je prvi dan malo oblacno.blaugrana napisao:Jos ispade da je Jun bio najbolji
Sent from my SM-J500FN
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Nama kisa danas ceo dan na Tasosu, a bice verovatno i sutra po prognozi.
Smestaj ocajan, ali to sam i ocekivao, jedino sto nisam ocekivao ovoliko los internet, ima ga a kao da ga nema, tako da sam uzeo u Vodafonu pripejd karticu, 8gb za 10 evra.
Smestaj ocajan, ali to sam i ocekivao, jedino sto nisam ocekivao ovoliko los internet, ima ga a kao da ga nema, tako da sam uzeo u Vodafonu pripejd karticu, 8gb za 10 evra.

http://www.blic.rs/vesti/drustvo/vazna- ... ne/9nsdwc4
Jonski auto-put u Grčkoj pušten je u rad, te će putovanje od Janjine do Atine trajati najviše tri i po sata, a za putarine treba izdvojiti sve ukupno 37,25 evra, prenose grčki mediji.
Jonski auto-put u Grčkoj pušten je u rad, te će putovanje od Janjine do Atine trajati najviše tri i po sata, a za putarine treba izdvojiti sve ukupno 37,25 evra, prenose grčki mediji.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Gde je to toliko ocajan smestaj i sto si ga uzeo ?igor_harris napisao:Nama kisa danas ceo dan na Tasosu, a bice verovatno i sutra po prognozi.

- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
U Limenariji, a uzeli jer smo kasno rezervisali, od prilike da je samo to bilo.
Nama bilo hladno za kupanje a i nije bilo suncano bas ceo dan, ali dobro, pala je setnja lagana, nije propao dan.

Nama bilo hladno za kupanje a i nije bilo suncano bas ceo dan, ali dobro, pala je setnja lagana, nije propao dan.