Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Bogami, u firmi smo uzeli grupno HUAWEI preko telenora i to ASCEND P1(U9200) i ASCEND G300(U8815) i mogu da vam kazem mnogo prijatno iznenadjenje za mene.
Nisam ja imao neke posebne predrasude, susretao sam se sa HUAWEI i pre...bio mi je ono-jedan od top kineza....
Medjutim, nemaju sta da se stide, narocito sa ovim P1, meni je rame uz rame sa Galaxy S3....mozda malo i lepsi, ali to je vec do ukusa...
U svakom slucaju topla preporuka za ova dva modela i

Nisam ja imao neke posebne predrasude, susretao sam se sa HUAWEI i pre...bio mi je ono-jedan od top kineza....
Medjutim, nemaju sta da se stide, narocito sa ovim P1, meni je rame uz rame sa Galaxy S3....mozda malo i lepsi, ali to je vec do ukusa...
U svakom slucaju topla preporuka za ova dva modela i

What i do for the livin'? I live for the livin'.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Koja Vam je najbolja app za sms na Androidu?
Do onog restartovanja telefona imao sam "GO sms pro". Ima li neka bolja a da nudi opcije kao pomenuta?
Koristite li neki launcher a da nisu GO launcher ili onaj po difoltu?
Ako se pogledaju fabricke specifikacije za Arc S, koliko bi one bile bolje u slucaju rutovanja telefona?
Do onog restartovanja telefona imao sam "GO sms pro". Ima li neka bolja a da nudi opcije kao pomenuta?
Ako se pogledaju fabricke specifikacije za Arc S, koliko bi one bile bolje u slucaju rutovanja telefona?
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Samo rutovanje ne nudi nista sto se tice performansi.
Ali ti otvara mogucnosti da dugnes custom rom, koji eventualno omogucava OC.
Kod mene sam digao telefon sa 780mhz na 960 mhz
i oseti se razlika itekako...
Ali ti otvara mogucnosti da dugnes custom rom, koji eventualno omogucava OC.
Kod mene sam digao telefon sa 780mhz na 960 mhz
i oseti se razlika itekako...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
steva_anya napisao:Koja Vam je najbolja app za sms na Androidu?
Probaj Nova Launcher ili Apex Launcher
@Bax, koliko si skratio trajanje baterije?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Verovatno ima i boljih, ali ja koristim ChompSMS.steva_anya napisao:Koja Vam je najbolja app za sms na Androidu?
Širim haos!
Sto sam ja zakljucio,trajanje baterije ima poprilicno malo veze sa samim taktom procesora, vise ima veze sa lose optimizovanim romom.
Inace i taj radni takt je klizan, pa tako telefon radi u rasponu od 300mhz na leru, do 950 full load...
Inace i taj radni takt je klizan, pa tako telefon radi u rasponu od 300mhz na leru, do 950 full load...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Go SMS.methane.master napisao:Verovatno ima i boljih, ali ja koristim ChompSMS.steva_anya napisao:Koja Vam je najbolja app za sms na Androidu?
O da.Milos_kg napisao:za Apex Launcher

Cemu sluze ti launcher-i ?
Za lansiranje u svemir 
To ti je kako da se izrazim, desktop, tj home screenovi i sve sto ima veze sa njima. Poprilicno menjaju izgled i koriscenje telefona.

To ti je kako da se izrazim, desktop, tj home screenovi i sve sto ima veze sa njima. Poprilicno menjaju izgled i koriscenje telefona.
I mislio sam da je tako nesto,ali jel to ima neki uticaj na rad telefona ili je samo estetske prirode ?
Pa manje vise estetki, ali je ipak povezano, sa nekim launcherima tefon radi brze sa nekim sporije (zna da secka i zapinje)...
Pa da,znaci zavisi od toga kako je uradjen i optimizovan konkretni launcher. Ali nema veze sa povecanjem brzine procesora,to me je zanimalo. Hvala