Dobro veče
Re: Dobro veče
Nije da verujem u lošiji kvalitet automobila za naše tržište, ali to sam osetio na svojoj koži a i blizak krug ljudi mi se takođe žalio.
Sad da li smo maleri pa dobili felerične primerke ili su zaista ti primerci namenski poslati kod nas...
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Sad da li smo maleri pa dobili felerične primerke ili su zaista ti primerci namenski poslati kod nas...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Jel neko isprobao onu cuvenu foru sa kaznama za parking, da se na novoj uplatnici uplati onoliko koliko kosta sat u toj zoni a ne punu cenu kazne? Skroz sam smetnuo s uma da nije subota.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ako neki model ima boljke, te boljke se pokazu svuda, ne samo na Balkanu.AleksaM napisao:Nije da verujem u lošiji kvalitet automobila za naše tržište, ali to sam osetio na svojoj koži a i blizak krug ljudi mi se takođe žalio.
Brzine idu u H-a !!!

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Nemam nista protiv da se proizvodi losijeg kvaliteta plasiraju na odredjena trzista, ali samo u slucaju da su cenovno jeftiniji i da u isto vreme postoji mogucnost kupovine onog kvalitetnijeg. Pa ko sta zeli ili moze sebi da priusti... Hoces Nutelu sa 9% lesnika-10€. Zelis onu sa 14%, izvoli-13€...

Baš to. Ja hoću ovde da kupim kvalitetnije ali nema izbora. Mora loše i očajno ali skuplje nego na zapadu. Ariel je čista brlja a skuplji nego onaj što koristih u nemačkoj. Sve je tako. Castrol edge 10 30 je u usa 5.99 dollara. Kod nas 10 e i sve redom...
To je već pljačka i prevara...
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
To je već pljačka i prevara...
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
USA izbaci iz formule. To je neki sasvim drugi svet i u odnosu na Evropu, a ne na nas...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Castrol edž 7e litra.
A ima isto ulje, garadacija jsta, a po 25 eura litar. Ne razumem
A ima isto ulje, garadacija jsta, a po 25 eura litar. Ne razumem
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Probali neki. Pa im stigla cela dnevna karta na naplatu (bez popusta).shandu90 napisao:Jel neko isprobao onu cuvenu foru sa kaznama za parking, da se na novoj uplatnici uplati onoliko koliko kosta sat u toj zoni a ne punu cenu kazne? Skroz sam smetnuo s uma da nije subota.
usa ne prodaje na litar nego na quart zato je jeftinije.(0.95 L
)

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Videh danas u Zemunu jedan beli Lambo. Izlazio sa parkinga pa sam stao i blicnuo mu da izađe. Otpozdravio me kratkim turiranjem. Nisam gledao table ali verovatno nisu naše. Lepo videti tako nešto kod nas.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Otpozdravio ti kratkim turiranjem ? 

- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)