Delija napisao:Gde si ti video povoljan CR-V polovnjak?
Cene ih kao da su od zlata
@joshica
Jel si zagledao oba auta uzivo? Provozao?
Nisam za sada gledao uzivo ni jedan ako cemo iskreno.
Pogledao sam ponudu i ono sto mi je zanimljivo to sam i predlozio.
Jos bi dodao da mislim da je 17000 za nov auto mnogo pogotovu sto vozim 90% grad 10% otvoreno.
Slazem se da je mazda super ali kada bi razmisljao o njoj onda bi ipak dodao malo vise i uzeo hrv-a (prosto mi je sjajan izgledom prostorom za tako mali auto) i naravno sto je honda. Mada moram priznati da su bezobrazni sa cenama.
Crv-a sam takodje gledao i polovne (ne bezim od toga) ali su preterano skupi i mislim da u gradu mnogo trose 10L sigurno, do duse ima mesta da kada me zena izbaci iz gajbe mohu da spavam u njemu
Vise bi voleo atmo benzinac nego neki turbo, nisam brz ne trkam se samo zelim pouzdanost i koliko mogu da dobijem udobnost naravno po razumnoj ceni odrzavanja i potrosnje.
U sustini volim vislje kada sedim a ne kao u civic-u to ni je jedina zamerka u njemu ostalo sve 5. Zato i razmisljam o suzukiju samo me brine kvalitet izrade za taj novac. Kod aurisa recimo mi smeta sto nizak kao moj civic ali opet sa druge strane dobijam pouzdanost, dovoljan gepek, nov auto ili par godina star po stvarno razumnoj ceni (pricam o 1.6).
Samo mislim da sa aurisom necu dobiti nista u odnosu sta sada imam dok sa suzukijem hocu ali upitni su kvarovi, odrzavanje i sam kvalitet.
Izvinite sto davim i sto sam se raspricao ovoliko, kao sto rekoh nije nista hitno samo zelim da cujem misljenja iskusnijih od mene.
Uzdravlje
Sent from my iPhone using Tapatalk