Grčka
Re: Grčka
Ja reko da je put uz sve mane ipak bolji preko bugarske, ubodes radni dan kad nema turaka i smene turista pa nema guzve na granici i teraj, za dva sata prodjes i bar se vozis normalno.
Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk
Juce ( cetvrtak 27.07 ) se vracasmo iz Grcke kroz bugarsku uboli smo turke na granici dva ipo sata. Nema tu pravila ... Pitanje je srece ...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
2004 BMW e46 320d Touring 110kW
2003 Peugeot 206 1.4 HDi SOHC 8v 51kW
2006 Honda BF40A Marine Outboard SOHC / 808cc / 3 cyl / 6 valve / 4 stroke / 29.4kW
1995 Civic Hatchback D13B2 SOHC 55kW
1989 Civic Hatchback D16Z5 DOHC 95kW
2003 Peugeot 206 1.4 HDi SOHC 8v 51kW
2006 Honda BF40A Marine Outboard SOHC / 808cc / 3 cyl / 6 valve / 4 stroke / 29.4kW
1995 Civic Hatchback D13B2 SOHC 55kW
1989 Civic Hatchback D16Z5 DOHC 95kW
- Gruja1595
- Pridružio se: 26 Maj 2015, 07:22
- Garaža: BMW F30 320eD
- Kontakt:
Kakva li je situacija za nocas? Ujutru oko 3-4 planiram da krenem, valjda necu da ubodem spic na granicama..
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
https://www.bademantili.rs - prodaja bade mantila
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Evo me konacno kuci. 2060km predjenih, ukupna prosecna po bordu 6,5l.
Isli smo na Kavalu da vidimo, malo skuplje, duza voznja, trajekt poluprazan. Kavala lepa, ulice dobre.
Nas autoput u povratku nikada bolji, bas sam se odusevio iskreno, nasi su mnooooogo asfaltirali, jedino kratka deonica posle naplatne Boljari je losa, ima rupa, to kada bi sredili bilo bi vrh ! Ali nervira me, a to nasi stalno rade, sto uvek puste deonicu pre vremena I onda automobili naprave tragove na sve strane pa izgleda seljacki.
Jos jednom, MK autoput u povratku je sodoma I gomora, rade oni to, vidi se da je legla neka kinta ali to ce biti gotovo za tipa 5 godina... a tada ce se raspasti delovi koji su skoro radjeni kao sto je jedan od mostova tamo negde posle Skoplja ako se ne varam koji je radjen tipa pre 2 godine.
Mada I kod nas, ruku na srce, odmah posle granice ima par skakaonica od kojih je jedna bas opasna, nije mi jasno kako se asfalt izdigne tako ?
Isli smo na Kavalu da vidimo, malo skuplje, duza voznja, trajekt poluprazan. Kavala lepa, ulice dobre.

Nas autoput u povratku nikada bolji, bas sam se odusevio iskreno, nasi su mnooooogo asfaltirali, jedino kratka deonica posle naplatne Boljari je losa, ima rupa, to kada bi sredili bilo bi vrh ! Ali nervira me, a to nasi stalno rade, sto uvek puste deonicu pre vremena I onda automobili naprave tragove na sve strane pa izgleda seljacki.

Jos jednom, MK autoput u povratku je sodoma I gomora, rade oni to, vidi se da je legla neka kinta ali to ce biti gotovo za tipa 5 godina... a tada ce se raspasti delovi koji su skoro radjeni kao sto je jedan od mostova tamo negde posle Skoplja ako se ne varam koji je radjen tipa pre 2 godine.
Mada I kod nas, ruku na srce, odmah posle granice ima par skakaonica od kojih je jedna bas opasna, nije mi jasno kako se asfalt izdigne tako ?
A uz to los kvalitet asfalta, idu kamioni i autobusi i po sloveniji, italiji, svsjcarskoj pa to traje po deset i vise godina. Kod nas se kolotrazi javljaju vec posle dve tri godine po renoviranju ulica i puteva.
- Gruja1595
- Pridružio se: 26 Maj 2015, 07:22
- Garaža: BMW F30 320eD
- Kontakt:
Stigosmo malopre u Polihrono, guzve velike na Srb-Mkd granici, izgubili smo skoro 2 i po sata na granicama ukupno..lepo vreme, fin smestaj, videcemo more valja li kasnije 

https://www.bademantili.rs - prodaja bade mantila
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3