Crna Gora kolima

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Re: Crna Gora kolima

Post od Kornjaca Rade »

Odlican je za voznju put preko Rudnika al ja njim ne bih isao ako nisam sam u kolima. Ne verujem da kod nas postoji kraci put sa toliko krivina, mogu da mislim kako je tu putnicima. Zavrsen je skroz osim nekog malog mosta a i preko njega se prelazi normalno, nema zadrzavanja.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Dobra stvar je što od odvajanja od puta za Zlatibor, do granice, može lepo da se pegla.
To mi je jedan od omiljenih puteva u Srbiji ali sam u poslednje vreme video radare... a moze da se pegla neograniceno... put prazan, sirok, dobar, ima zakrpa ali je dobar. Lepi predeli.
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Ne znam za Bosnu, ali ja sam u CG (granica-more-granica) video samo jednu patrolu i to kad se krene od Ostroga ka NK, znaci nisu bili ni na ruti ka moru...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Mene zaustavili posle trajekta. Drugog me spasao lik ispred, natrčao taman na vreme, a pretekao me 5 min ranije, ispred jednog od tunela posle Kolašina. Od NK ka Risnu sam ih video na dve lokacije, više puta. Na Žabljaku, nanulasku u naselje su bili dva rri outa, sa radarom u ruci. Eto, što se setih na brzinu.

TT
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Kornjaca Rade napisao:Odlican je za voznju put preko Rudnika al ja njim ne bih isao ako nisam sam u kolima. Ne verujem da kod nas postoji kraci put sa toliko krivina, mogu da mislim kako je tu putnicima. Zavrsen je skroz osim nekog malog mosta a i preko njega se prelazi normalno, nema zadrzavanja.
Putnici treba da treniraju, da se prilagode vozaču.
Korisnikov avatar
Neo
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2013, 22:11
Garaža: Toyota Rav4

Post od Neo »

Kornjaca Rade napisao:Odlican je za voznju put preko Rudnika al ja njim ne bih isao ako nisam sam u kolima. Ne verujem da kod nas postoji kraci put sa toliko krivina, mogu da mislim kako je tu putnicima. Zavrsen je skroz osim nekog malog mosta a i preko njega se prelazi normalno, nema zadrzavanja.
Nisam sam, bice ipak Ibarac celom duzinom. Krecem u utorak oko 02h, valjda nece biti strasno na Brodarevu kad stignem.
markoue
Reactions:
Pridružio se: 21 Nov 2016, 15:56
Garaža: Passat B7 2.0 TDI, PUG 307 1.6 16V

Post od markoue »

Ne znam kako sad stoje stvari oko radova na putu, ali ih je bilo posle granice kad sam ja isao, oko 25. maja. Po mom misljenju neki nisu dobro obelezeni, tj. na vreme, a u samoj krivini su. Mozda je sve to sanirano do sad, nemam info, ali nije lose obratiti paznju. Ne znam jel neko napisao, lozionicki most kod UE je pusten u saobracaj. Srecan put :)
Сад му није ништа...
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Post od rade74 »

Ma ides od Bijeljine, sve kroz Bosnu , put je odlican.
Ja se ukljucim odmah na Pavlovica mosta i natocim gorivo koje je sada 1, 48 km ako se ne varam.
Ko ide iz Ns moze se ukljuciti preko Sremske Race.

Sent from mTalk
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Ides na P Most ? To znaci da do tada prolazis kroz ona sela I vozis po najocajnijem putu koga sam u zivotu video, krateri na sve strane ? Tu sam prosao greskom jednom I nikada vise.

Sremska Raca je druga prica, odlican put.
Korisnikov avatar
Neo
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2013, 22:11
Garaža: Toyota Rav4

Post od Neo »

markoue napisao:Ne znam kako sad stoje stvari oko radova na putu, ali ih je bilo posle granice kad sam ja isao, oko 25. maja. Po mom misljenju neki nisu dobro obelezeni, tj. na vreme, a u samoj krivini su. Mozda je sve to sanirano do sad, nemam info, ali nije lose obratiti paznju. Ne znam jel neko napisao, lozionicki most kod UE je pusten u saobracaj. Srecan put :)
Spominjano je u Sat-u da ima naizmenicnog propustanja, radovi su na 30-ak km od granice. To je bilo pre mesec dana, videcemo kako stoje stvari sad. Hvala :)
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Post od rade74 »

Ogi napisao:Ides na P Most ? To znaci da do tada prolazis kroz ona sela I vozis po najocajnijem putu koga sam u zivotu video, krateri na sve strane ? Tu sam prosao greskom jednom I nikada vise.

Sremska Raca je druga prica, odlican put.
Da, sad su zakrpili rupe rucno.
Bacali asfalt lopatama i tabali cizmama. :) Zemlja Srbija!
Tu deonicu od 35km prodjem za 20 ak minuta i eto me na granici.

Sent from mTalk
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Kad u cg pocne da jenjava guzva i frka. Od polovine avgusta ili kasnije?
Korisnikov avatar
desmond
Reactions:
Pridružio se: 08 Avg 2016, 16:09
Garaža: Mazda CX-3

Post od desmond »

Darko napisao:Kad u cg pocne da jenjava guzva i frka. Od polovine avgusta ili kasnije?
Od septembra.
zokano.zm
Reactions:
Pridružio se: 25 Jul 2015, 23:39

Post od zokano.zm »

Jel ulazio neko preko Bilece u CG, da se spušta prema Tivtu,jel ok put?
N_L
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2016, 06:59

Post od N_L »

Nema ni sad neke ogromne guzve, ono taman.
Odgovori