Crna Gora kolima
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Crna Gora kolima
Odlican je za voznju put preko Rudnika al ja njim ne bih isao ako nisam sam u kolima. Ne verujem da kod nas postoji kraci put sa toliko krivina, mogu da mislim kako je tu putnicima. Zavrsen je skroz osim nekog malog mosta a i preko njega se prelazi normalno, nema zadrzavanja.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
To mi je jedan od omiljenih puteva u Srbiji ali sam u poslednje vreme video radare... a moze da se pegla neograniceno... put prazan, sirok, dobar, ima zakrpa ali je dobar. Lepi predeli.Dobra stvar je što od odvajanja od puta za Zlatibor, do granice, može lepo da se pegla.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ne znam za Bosnu, ali ja sam u CG (granica-more-granica) video samo jednu patrolu i to kad se krene od Ostroga ka NK, znaci nisu bili ni na ruti ka moru...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Mene zaustavili posle trajekta. Drugog me spasao lik ispred, natrčao taman na vreme, a pretekao me 5 min ranije, ispred jednog od tunela posle Kolašina. Od NK ka Risnu sam ih video na dve lokacije, više puta. Na Žabljaku, nanulasku u naselje su bili dva rri outa, sa radarom u ruci. Eto, što se setih na brzinu.
TT
TT
Putnici treba da treniraju, da se prilagode vozaču.Kornjaca Rade napisao:Odlican je za voznju put preko Rudnika al ja njim ne bih isao ako nisam sam u kolima. Ne verujem da kod nas postoji kraci put sa toliko krivina, mogu da mislim kako je tu putnicima. Zavrsen je skroz osim nekog malog mosta a i preko njega se prelazi normalno, nema zadrzavanja.
Nisam sam, bice ipak Ibarac celom duzinom. Krecem u utorak oko 02h, valjda nece biti strasno na Brodarevu kad stignem.Kornjaca Rade napisao:Odlican je za voznju put preko Rudnika al ja njim ne bih isao ako nisam sam u kolima. Ne verujem da kod nas postoji kraci put sa toliko krivina, mogu da mislim kako je tu putnicima. Zavrsen je skroz osim nekog malog mosta a i preko njega se prelazi normalno, nema zadrzavanja.
Ne znam kako sad stoje stvari oko radova na putu, ali ih je bilo posle granice kad sam ja isao, oko 25. maja. Po mom misljenju neki nisu dobro obelezeni, tj. na vreme, a u samoj krivini su. Mozda je sve to sanirano do sad, nemam info, ali nije lose obratiti paznju. Ne znam jel neko napisao, lozionicki most kod UE je pusten u saobracaj. Srecan put 

Сад му није ништа...
Ma ides od Bijeljine, sve kroz Bosnu , put je odlican.
Ja se ukljucim odmah na Pavlovica mosta i natocim gorivo koje je sada 1, 48 km ako se ne varam.
Ko ide iz Ns moze se ukljuciti preko Sremske Race.
Sent from mTalk
Ja se ukljucim odmah na Pavlovica mosta i natocim gorivo koje je sada 1, 48 km ako se ne varam.
Ko ide iz Ns moze se ukljuciti preko Sremske Race.
Sent from mTalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ides na P Most ? To znaci da do tada prolazis kroz ona sela I vozis po najocajnijem putu koga sam u zivotu video, krateri na sve strane ? Tu sam prosao greskom jednom I nikada vise.
Sremska Raca je druga prica, odlican put.
Spominjano je u Sat-u da ima naizmenicnog propustanja, radovi su na 30-ak km od granice. To je bilo pre mesec dana, videcemo kako stoje stvari sad. Hvalamarkoue napisao:Ne znam kako sad stoje stvari oko radova na putu, ali ih je bilo posle granice kad sam ja isao, oko 25. maja. Po mom misljenju neki nisu dobro obelezeni, tj. na vreme, a u samoj krivini su. Mozda je sve to sanirano do sad, nemam info, ali nije lose obratiti paznju. Ne znam jel neko napisao, lozionicki most kod UE je pusten u saobracaj. Srecan put

Da, sad su zakrpili rupe rucno.Ogi napisao:Ides na P Most ? To znaci da do tada prolazis kroz ona sela I vozis po najocajnijem putu koga sam u zivotu video, krateri na sve strane ? Tu sam prosao greskom jednom I nikada vise.
Bacali asfalt lopatama i tabali cizmama.

Tu deonicu od 35km prodjem za 20 ak minuta i eto me na granici.
Sent from mTalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Kad u cg pocne da jenjava guzva i frka. Od polovine avgusta ili kasnije?
Od septembra.Darko napisao:Kad u cg pocne da jenjava guzva i frka. Od polovine avgusta ili kasnije?
Jel ulazio neko preko Bilece u CG, da se spušta prema Tivtu,jel ok put?
Nema ni sad neke ogromne guzve, ono taman.