Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Grčka

Post od Saša »

Po inerciji... Brdo naših agencija tamo ima aranžmane, povoljni su sa cenama... i većini naših ljudi taj "prvi prst" Halkidikija (Kasandra) ili Olimpijska regija budu prvi kontakt sa Grčkom, a onda se (eventualno) istražuje dalje... i meni je prvi odlazak u Grčku bio baš Pefkohori, i to preko agencije, busom, a svaki sledeći je bio u "solo" aranžmanu i autom, Sitonija... :)
Korisnikov avatar
Gruja1595
Reactions:
Pridružio se: 26 Maj 2015, 07:22
Garaža: BMW F30 320eD
Kontakt:

Post od Gruja1595 »

Prosle godine sam prvi put bio u Grckoj, na Tasosu, ove godine nam ovo bio pik :) fino je, meni je lepo gde god, bitno da sam na odmoru i kolima smo, od nedelja sam ozenjen covek, pa onda taman opustanje, ima ovde finih mesta za obilazak :) velika Grcka, da obidjem prvo ove blize krajeve :D

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Poslednja izmena od Gruja1595 u 29 Jul 2017, 20:06, izmenjeno 1 put ukupno.
https://www.bademantili.rs - prodaja bade mantila
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

E to je stav. :) Uzivajte na moru I u braku. :D
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Eksplozija u GR: Povređena petočlana porodica iz Srbije

U eksploziji plinske boce na plaži Kavurotipes na Halkidikiju teško su povređeni muškarac i devojčica iz Srbije, javljaju beogradski mediji.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1287812

Neverovatno, ovo je ubedljivo najlepša plaža Sitonije i do sada nisam ni video ni čuo da je neko od naših tamo kampovao (na divlje, naravno, tamo nema autokampa). Naime, u šumi odmah tik iznad plaže uvek ima nekih Grka matoraca (gologuzanera :D ) koji tu kampuju, provode celo leto i imaju prave improvizovane "Robinson Crusoe" kampove od najlona i cerade, sa sve šporetima i drugom "skarabudž instalacijom", ali da su i naši sada počeli da dolaze i dižu šatore... e to još nisam čuo. A još sad i ova nesreća... Stvarno se menja situacija i tamo, moraćemo lagano tražiti nove krajeve... :(
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Dva dana nam se na Skiathosu baskarila jedna od najvecih jahti na svetu. Al Mirqab, Google kaze da pripada nekom nasem prijatelju pastiru iz Katra, Hamad bin Jassim bin Jaber Al Thani (lepo, kratko i jasno ime). Bio 20god Prime Shepard Qatara. Mada rekose da se neki princ voza koji pregovara da kupi neko ostrvo.

Uglavnom, pre neko vece okrece se razanj sa prase u hotelu kad mu vreme nije. Svi radoznali sta se desava, kazu peku prase za princa...

Odnesose prase i u roku od 20min ode i jahta...
Pravi vernik, ne dopusta da se prase pece na brodu.
SlikaSlika
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Da nije jagnje, sličnih su gabarita?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Krkaju Arapi prasice samo tako. Provereno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
CR7
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2014, 00:26
Garaža: BMW 316D F30

Post od CR7 »

20-og idem za sitoniju,kakva je situacija kroz mk?Mislim na radove na auto putu kroz mk?Neki drugar iz neke price nekog njegovog prijatelja mi rece da je bolje da je isao preko bugarske zbog ogromnih radova kroz mk???
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Ma jok, treba ti malo više od 2h za celu MKD sa sve tankovanjem, tj trebalo pre mesec dana.
Javiće se neko ko je skorije prošao tuda.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Odlazak, korektno, povratak, sodoma i gomora.
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Post od igor_harris »

Kratke su deonice sa radovima, ja nisam primetio da me je to usporilo ne znam koliko.
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Stigao sam veceras, preko Makedonije... Radova ima, ali su naplatne rampe i dalje usko grlo. Oko sat i nesto za sve tri... Previse. Ono sto je najbitnije - nema Turaka.

Sent from my MI 5s using Tapatalk
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Stigao nazad :(
Nije bilo zadrzavanja na granici, avion cak poletel pola sata pre vremena :)

Skjatos je generalno sjajna destinacija, dobre plaze, prirodna hlafovina, predivna cista voda...
Mi smo konkretno sa hotelom imali mesana iskustva kao i mnogi drugi ljudi. Smesno je, bilo je ljudi koji pljuju hotel na sav glas a drugi put su vec tamo i opet ce ici :) Generalno sobe su lose ali to nadoknadjuje prelepom terasom, igralistem za decu i jos nekim stvarima. Steta, ne fali im mnogo da budu bas dobri.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Da nisi mator za igraliste za decu ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Sloba napisao:Stigao sam veceras, preko Makedonije... Radova ima, ali su naplatne rampe i dalje usko grlo. Oko sat i nesto za sve tri... Previse. Ono sto je najbitnije - nema Turaka.
31.7. sigurno ima uticaja.
Odgovori