Sta te sprecava da prodajes kradenu ili polovnu robu i da imas manji ulaz, no sto zaista prodajes u toj prici?Saša napisao:Možeš robu da držiš gde hoćeš, ali se i dalje sve vodi kroz papire, moraš imati i ulaz i izlaz, pare se uplaćuju na račun, plaća se PDV državi... Jedino što se ne evidentira preko fiskalne kase, odnosno ne postoji još i taj vid kontrole od strane poreske. No oni imaju i dalje i više nego dovoljno mehanizama kontrole i provere. A muljati se može i sa fiskalnom ako hoćeš.
TV - Audio - Video - bela tehnika
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Meni se slično desilo kada sam u bojler sa kazanom od nerđajućeg čelika stavio ovakav običan bakarni grejač. Štos je da mora biti isti metal, inače zbog neke elektro-hemijske reakcije brzo propadne. Onda sam kupio niklovani/hromirani grejač i traje već godinama.Saša napisao:Opet crkao grejač, čitavih 8.5 meseci je izdržao. Popizditis.
Ђенерал Јанковић
Možda ti previše tanko dno ima posuđe ili je prosto takva ploča? Potpuni normalno radi ova naša, nemam zasad bilo kakvih minusa.ikac2000 napisao:Kako na indukcionom sporetu praviti palacinke ili drzati tihu vatru, ima li neka fora?
Ono seckanje grejanja bas pravi muku..kada supa prokljuca 3 sek kljuca pa 3 ne i tako u krug...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ja lepo rekoh da je kombinovana ploca zakon...ikac2000 napisao:Kako na indukcionom sporetu praviti palacinke ili drzati tihu vatru, ima li neka fora?
Ono seckanje grejanja bas pravi muku..kada supa prokljuca 3 sek kljuca pa 3 ne i tako u krug...
I to ce reci svako ko se malo ozbiljnije bavi kuvanjem (kod kuce), a nema plin.
Jedini workaround je masivnije posudje.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
meni to radi sasvim ok tj. nije on/off nego stvarno ima nivoe. bosch kombinovana ploca. Palacinke ispadnu skroz ok.
Ako ozbiljnije kuvaš, koju god ploču da koristiš, podrazumeva se kvalitetno posuđe, a time si otvorio već opciju za komplet indukcionu ploču. Nikako to nije workaround, nego osnovno sredstvo za rad.Delija napisao:Ja lepo rekoh da je kombinovana ploca zakon...ikac2000 napisao:Kako na indukcionom sporetu praviti palacinke ili drzati tihu vatru, ima li neka fora?
I to ce reci svako ko se malo ozbiljnije bavi kuvanjem (kod kuce), a nema plin.
Jedini workaround je masivnije posudje.
Elegantna verzija plina je indukcija.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Zaprećene kazne za takva dela, ako te uhvate, naravno.Xepoj87 napisao:Sta te sprecava da prodajes kradenu ili polovnu robu i da imas manji ulaz, no sto zaista prodajes u toj prici?

Ovo je običan Gorenje Tiki bojler od 80 litara sa standardnim kazanom, a grejač je jedini koji sam uspeo da nađem za njega (i još sam bio srećan što sam ga uopšte i našao). Loš kvalitet tih grejača, nema šta drugo da bude (Magnohrom Kraljevo). Kamenca ovog puta unutra nije bilo možda jedna šaka, nije ni stigao da se nahvata.snork napisao:Meni se slično desilo kada sam u bojler sa kazanom od nerđajućeg čelika stavio ovakav običan bakarni grejač. Štos je da mora biti isti metal, inače zbog neke elektro-hemijske reakcije brzo propadne. Onda sam kupio niklovani/hromirani grejač i traje već godinama.

- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Takodje normalno za palačinke uz ok plitki tiganja namenjen za činke.nidza napisao:Možda ti previše tanko dno ima posuđe ili je prosto takva ploča? Potpuni normalno radi ova naša, nemam zasad bilo kakvih minusa.ikac2000 napisao:Kako na indukcionom sporetu praviti palacinke ili drzati tihu vatru, ima li neka fora?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Indukcija me odusevila

- Delija
- Kontakt:
Nidza palacinke pece u ekspres loncu sa duplim dnom 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Porucio masinu preko sajta, sutra stize.
Kontaktirao Beko Srbija, rekose da mogu kupiti u nekoj sa njihovog spiska http://www.beko-sr.com/where-to-buy/ ili u bilo kojoj drugoj. Garancija 5g i video sam da ima +5god garancije jer je inverterski motor. U slucaju eventualnog kvara ovlasceni serviser izlazi na teren.
Poslao mi je na mail racun-otpremnicu a kada stigne overen racun.
Kontaktirao Beko Srbija, rekose da mogu kupiti u nekoj sa njihovog spiska http://www.beko-sr.com/where-to-buy/ ili u bilo kojoj drugoj. Garancija 5g i video sam da ima +5god garancije jer je inverterski motor. U slucaju eventualnog kvara ovlasceni serviser izlazi na teren.
Poslao mi je na mail racun-otpremnicu a kada stigne overen racun.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Da li imate da preporucite neku salamoreznicu za kucnu upotrebu, a da valja, da moze i malo trvdju pecenicu da isece bez problema? Da nije neki plastikaner za jednokratnu upotrebu...
Imam neku No name, sece kao brendirana 
Kupljena je pre 10-ak godina i lepo radi sve ove godine, a dosta se koristi.
Verujem da su sve manje-vise iste. Imas motor koji pokrece noz i noz, nikakva nauka.
Jedino sto mozda moze biti problem je da naletis na model sa slabijim motorom, ali to ne znas dok ne probas.

Kupljena je pre 10-ak godina i lepo radi sve ove godine, a dosta se koristi.
Verujem da su sve manje-vise iste. Imas motor koji pokrece noz i noz, nikakva nauka.
Jedino sto mozda moze biti problem je da naletis na model sa slabijim motorom, ali to ne znas dok ne probas.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Fali joj torka
Ja sam terao moje kao klinac da kupimo to cudo, tada sam bio pasionirani salamozderac. Sad samo na meru, i samo prsutu cijepam. Nista drugo ne mogu da smislim.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Jos jedno pitanje... Zena kupuje svojoj mami TV od 32". Da li ce pogresiti ako uzme neki Vox ili da doda 4-5 hiljada za LG? Jos bitnije, da li garancija vazi kada se kupuje od ovih sto donose iz Madjarske i ako moze da se ponovi preporuka za nekog proverenog ko to donosi. Cini mi se da je neko to ovde navodio. Unapred zahvalan! 

- Delija
- Kontakt:
Nemoj Vox, Fox, Vivax i ostala sr. Mala je razlika u ceni.