Dobro veče
Re: Dobro veče
Ma bilo gde na moru je uzivancija. Vreme je zadnje 2 nedelje idealno jedino je od pre neki dan baš vruće..
Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Da obradi i onu njegovu 'Trezan', eto ekipe za gostovanjehavijer napisao:https://www.youtube.com/watch?v=6katTAq ... e&t=12m26s
12:25
Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Nije ni taj DJ mutav, izabrao najbolji fošpil ikada
Moram da se "pohvalim" svojim biserom od danas. Ceo dan sam proveo u kolima po BG, uzduž i popreko, da bih tek predveče provalio da vozim bez zadnje tablice. Sinoć je skinem jer landara, pojeo se onaj sunđer ispod okvira, sa namerom da isečem kući komad tog tvrdog sunđera i sutradan postavim. I naravno, zaboravim
Odoh sad to da sredim, da ne bude i sutra kuku mene.

Moram da se "pohvalim" svojim biserom od danas. Ceo dan sam proveo u kolima po BG, uzduž i popreko, da bih tek predveče provalio da vozim bez zadnje tablice. Sinoć je skinem jer landara, pojeo se onaj sunđer ispod okvira, sa namerom da isečem kući komad tog tvrdog sunđera i sutradan postavim. I naravno, zaboravim

Odoh sad to da sredim, da ne bude i sutra kuku mene.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Dusa kida se,kida se na cestice
Kada cujem zvuk X6-ice
Kada cujem zvuk X6-ice

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Kolika li je potrošnja na toj brzini? Ne bi se iznenadio da je preko 50 litara. Čisto kao kuriozitet, pošto je nebitno za lika koji leti skoro 300.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ferrari ili Lambo, nije im prvi put. Lete zuge non stop. Ranije su nasi carinici oduzeli zugama u Lambu 28k evra koje su imali sa sobom, i pored dozvoljenih 10k u kesu.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Uzeo sam auto punjac za mobilni i kod drugara u autu radi i puni, a kod mene nece. Pogledam osigurace i vidim pregoreo osigurac za upaljac. Uzmem pa zamenim stavim durgi 15a osigurac na njegovo mesto a ovaj sprzeni stavim na to odakle sam uzeo (migavci) medjutim i dalje nece da radi.
Zna li neko sta tu zeza mozda?
Prosle godine je radio bio kad sam koristio upaljac za navigaciju ali ga nisam od tad koristio.
Inace na semi osiguraca ima dva mesta na kojima pise da je upaljac ali samo to jedno je imalo osigurac (pregoreo). Jel treba oba da imaju ili?

Prosle godine je radio bio kad sam koristio upaljac za navigaciju ali ga nisam od tad koristio.
Inace na semi osiguraca ima dva mesta na kojima pise da je upaljac ali samo to jedno je imalo osigurac (pregoreo). Jel treba oba da imaju ili?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Ne mora da znači, i “običan" BMW M5 ili Audi RS6 sa VMax modulom mogu ležerno do 300kmh, a imaju mnogo više prostora da se posakriva "materijal" koji komšije transportuju do EU.shandu90 napisao:Ferrari ili Lambo, nije im prvi put. Lete zuge non stop. Ranije su nasi carinici oduzeli zugama u Lambu 28k evra koje su imali sa sobom, i pored dozvoljenih 10k u kešu

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Ništa čudno da budu različite firme za tržni centar i stanove.Xepoj87 napisao:http://www.kurir.rs/vesti/politika/2889 ... apima-pare
Pa verovatno razlog zašto je pregoreo nije otklonjen. U svakom slučaju neko sa instrumentom bi mogao da ti proveri instalaciju za 2 min..H4wkeye napisao:Uzeo sam auto punjac za mobilni i kod drugara u autu radi i puni, a kod mene nece. Pogledam osigurace i vidim pregoreo osigurac za upaljac. Uzmem pa zamenim stavim durgi 15a osigurac na njegovo mesto a ovaj sprzeni stavim na to odakle sam uzeo (migavci) medjutim i dalje nece da radi.Zna li neko sta tu zeza mozda?
Trenutna temperatura 36 stepeni. Kao i rerni jbt a more toplo kao bara.
U pravu je drugar što letuje na Baltiku.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
U pravu je drugar što letuje na Baltiku.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Da, da.
"Norveški fjordovi će baciti Boku u očaj."
Naslov za Blic.
"Norveški fjordovi će baciti Boku u očaj."
Naslov za Blic.

Meni žao nešto bilo svih tih ljudi što tamo vise po baltičkim plažama kad sam se bućnuo prvi put, iskreno.