Fotografija
Re: Fotografija
Nemam pojma, ali mislim da je najbitnije da je to bio HDR mod, tako da je valjda aparat opalio tri puta za redom, obradio i spojio, onda ispadnu tako zuckaste po noci...
vidim i bojanov megan je pozirao 

- HellBoy
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 23:54
- Garaža: Megane 3 GrandTour GTLine 1,9Dci/130ks+ & Ducati S2R 803cc & Hyundai i30 1,6/130ks GLS
...na ove si zaboravio

http://www.facebook.com/RaceChip.srbija" onclick="window.open(this.href);return false;
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nikada ti neću oprostiti što nisi išao samnom u NS.dragan napisao:vidim i bojanov megan je pozirao

Nego vas dva bećara... Gde nalazite ovolike dame za slikanje?

Poslednja izmena od methane.master u 31 Avg 2012, 23:25, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Sledeće godine obavezno 12 modela, za svaki mesec po jedna. 

Posetite www.garaza.rs !
Ne planirano pazarih Fuji FinePix T300 u merkatoru sa pika karticom na otvaranju za 9399din http://www.fujifilm.com/products/digita ... epix_t300/
14mpx itd. ali mi se svideo 10x optički zum za tu cifru i cenim da zadovoljava sve moje potrebe (za sad), na poklon su davali usb.
Napravio sam par fotki kada sam ga izvadio iz kutije sa automatskim podešavanjima,
10x optički na delu:

okolina:

macro i blic:

14mpx itd. ali mi se svideo 10x optički zum za tu cifru i cenim da zadovoljava sve moje potrebe (za sad), na poklon su davali usb.
Napravio sam par fotki kada sam ga izvadio iz kutije sa automatskim podešavanjima,
10x optički na delu:

okolina:

macro i blic:

Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Nemam edit za gornju poruku
Malo isprobavanja:

Malo isprobavanja:

Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Nije los taj zum.
Aj sad onaj crveni uslikaj da vidimo kako zumira u hladovini.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Noob ne mozes sakriti da si u blizini paviljona
Takoreci komsije smo smo na manje od 1km. 

Nema crvenog, otišao svojim putem još juče i taj parking je sad prazan, kada bude stao neko slikaćunikaragva napisao:Nije los taj zum.

Ne krijem komšijaBAJKER napisao:Noob ne mozes sakriti da si u blizini paviljonaTakoreci komsije smo smo na manje od 1km.

Vratila se siva dačia, slike su na auto podešavanjima:nikaragva napisao:Nije los taj zum.

Macro 10x optički:

Došao nov žuti da bude zamorče (valjda video da slikam), da isprobamo balans bele - dnevna svetlost:

Macro 10x optički:

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3