TV - Audio - Video - bela tehnika

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Re: TV - Audio - Video - bela tehnika

Post od nuk »

Puzo81 napisao:
nuk napisao:Ne moraš na kvantaš Puzo, imaš i na detelinarskoj.
Inače, 100 komada kutija 1000-1200 din, nema tog praška a da valja koji će da izađe jeftinije od ovoga :)
Ok je cena :doubleup:

Kolik citah ne sme da se prikljucuje na toplu vodu (kod mene protocna u zgradi), na dovodnom crevu pise 25c, to tacno?

i jos jedna stvar, procitah negde da se u masine 45cm, 10setova stavlja po pola tablete, glupost ili?

Ova ima 8 programa
Ne povezuje se na toplu vodu jer gubiš funkciju sušenja, za to je potrebna hladna voda.

@Ftj

Ubaci so i sjaj u računicu, uz prašak je obavezno :)

I nije ultra akcija, već suvi šverc. Ima ih i na Bg pijacama al' ne po ovoj ceni
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Heinz napisao:To sve falš garantovano :-)
Ima deklaraciju :D Dovoze iz Madjarske robu pa prodaju. DM jebe kevu sa cenama, ovi su mi blizi nego pijaca.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Neko veče sam popizdeo što mi klima slabo hladi/duva i u 10 uveče se dohvatim šrafcigera i rasturim kompletno u paramparčad unutrašnju jedinicu. :D Žena se krstila šta učinih. :D Sem redovnog čišćenja filtera nikad nije detaljno očišćena unutra a radi evo već 11-12 godina (Midea, onaj prvi model).
Elem, ventilator skoro zabetoniran zalepljenom prašinom, nije ni čudno što je slabo duvala, četkao sam ga i čistio pažljivo pola sata. Sav sam se u golu vodu stvorio koliko je toplo u stanu bez klime, prašnjav, prljav - sve to padalo po meni dok sam čistio... Oprao sam i posudicu za sakupljanje kondenzovane vode, sve lepo iznutra očistio, sklopio to nekako ponovo (nemam slika, nisam se setio) i evo sada mnogo bolje i duva i hladi. Mada će to biti još mnogo bolje kada joj se doda malo freona, sigurno i fali malo pa ću za to ipak zvati majstora. :)

TT
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Obično se vent skine i opere Sgrassom kao i sve ostalo.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Ovo je bilo impulsivno urađeno, nisam imao vremena za razmišljanje i pripreme, samo sam uzeo šrafciger, četku, krpe i napravio kako sam već napravio. No, verujem da sam to ipak vrlo dobro odradio i da smo sada mirni neko duže vreme. :)
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Ono glavno si zlo si ostavio.
Nije neko džaba ismislio redovan servis, uz minimalno ulaganja i malo volje može da se uradi u sopstvenoj režiji, ako već plaćanje nekog stručnog nije opcija.
Klima uređaj može da bude jako zajebana stvar.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Nije problem da platim nekog, nego se ne setim na vreme, pa onda koga naći, pa ga treba čekati i dočekati, pa šta će i kako će napraviti.... muka me uhvati u startu... a onda kada konačno dođe do toga da se nešto definitivno mora uraditi - prihvatim se najčešće na kraju sam posla. :D Jer me ne mrzi i ne bojim se prihvatiti bilo čega. Očistio sam i "saće" ako si na to mislio, tj koliko sam mogao jer nisam imao nikakvo posebno sredstvo za dezinfekciju (ili se bar nisam setio ničega "priručnog"). Inače, i nije bilo nešto naročito mnogo prljavo... No, nije mi problem ni to ponovo rasturiti, tim pre što će sada sve ići mnogo lakše i brže kada znam gde, šta i kako... Inače, nismo posebno osetljivi na takve stvari, niko od nas nije imao problema te vrste. Niko nije alergičan ni na šta, preciznije. Ne držimo ni decu pod nekim preteranim "staklenim zvonom" jer im time možeš samo oslabiti imunitet... :)
Poslednja izmena od Saša u 05 Avg 2017, 17:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Zveroljub
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 20:33
Garaža: Astra j

Post od Zveroljub »

Niko nije alergican ni na koksaki, a to je jedna od "neprijatnosti" koju mozes zaraditi upotrebom klime.
Preventiva je bitna, nemoj posle da se kajes...
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Izgleda sam definitivno ubio plasmu...

U zadnje vreme tesko pali, moram po mnogo puta da ga upalim i ugasim dok se ekran ne upali (zvuk se cuje). Trepce 15 puta lampica, neki kod greske. Postajalo sve teze i teze, i evo nakon godisnjeg se vise ne moze upaliti.

Kopao po internetu pa nasao sta je, treba neka 3 kondenzatora zameniti, narucio kondenzatore i sinoc se dao u akciju.
Ubih se da ih zamenim, glupa lemilica ne moze da otopi Samsungov lem(morao sam da ih isecem na kraju), a na vrhu skoro i da ne greje. Trajala ta igrarija satima, na kraju skarabudzih nesto, sramota za videti ali sve povezano.

Palim TV, ekran bljesne kao da se pali, medjutim ugasi se odmah... Sledeci put opet ekran malo bljesne i ugasi se, nakon toga ekran vise ne daje znake zivota. Lampica vise ne prijavljuje gresku, sto se njega tice sve radi i sve je ok :)

Jutros otisao kupio drugu lemilicu, za 5-10 min odradio sto se sinoc mucih satima, sad bar sve i izgleda super al i dalje ne radi :( Premerio i gomilu napona sve OK, al ebene slike nema.

Digo ruke i idem da kupim novi TV, reda radi uzeo metar da proverim hoce li stati u gepek (ranije sam proverio dimenzije, kao lagano ce), hoce K, fali 2cm... I tako sam sad bez TV, kriziram :)
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

mogo si nategneš tih 2 cm :mrgreen:

taxi karavan zovi :)
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Tako je Tex prešao sa trojke na X3 ;)
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Istina, to je jedan od onih trenutaka kada sam pomislio, u PM, sto nisam uzeo X5 i kakav im je ovo glupavi oblik gepeka...
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:

Post od passenger »

Kad se sad nisam šlogirao... menjaj profil info o autu, još ti stoji onaj debelan.
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Laki021 napisao:Istina, to je jedan od onih trenutaka kada sam pomislio, u PM, sto nisam uzeo X5 i kakav im je ovo glupavi oblik gepeka...
Cekaj Floyda da dodje sa godisnjeg :)

Sent from my SM-J500FN
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:

Post od passenger »

se obesi čovek bez TV-a
Odgovori