TV - Audio - Video - bela tehnika
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Tako sam i ja na mojoj, otišao V buffer i naručim sa neta kad ono, ti zamenski gori nego oni stari. Pošto je bila stara 5 god. samo sam je parkirao pored kontejnera, da obradujem nekog ko će da je bar škartira gde treba. Inače to mi je bila treća plazma, druga zamenska. Panasonic. Dobra slika ali preterani trošadžija.
Boringly average, but also perfect for school run mums
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Je l' bi pojasnio malo?Zveroljub napisao:Niko nije alergican ni na koksaki, a to je jedna od "neprijatnosti" koju mozes zaraditi upotrebom klime.
Preventiva je bitna, nemoj posle da se kajes...
Ja sam hteo ceo Y board da zamenim, ali mangupi iz Samsunga jos pre dve godine rasprodali sve zalihe rezervnih i zabole ih da prave nove. Posto su crkavale vise od planiranog nestalo cas posla.Ji 4Tze napisao:Tako sam i ja na mojoj, otišao V buffer i naručim sa neta kad ono, ti zamenski gori nego oni stari. Pošto je bila stara 5 god. samo sam je parkirao pored kontejnera, da obradujem nekog ko će da je bar škartira gde treba. Inače to mi je bila treća plazma, druga zamenska. Panasonic. Dobra slika ali preterani trošadžija.
Ima na eBay-u jedino pioravljene, 400 dolara i moras pride da im posaljes svoju...
Ljudi kasnije otkrili da su ta tri kondenzatora problem.
Mene samo uzasno nervira sto ne znam sta se desilo, najvise me zbunjuje to sto je dva puta upalio ekran na sekund i ko da je nesto crklo. Mada se nista nije ni culo ni osetilo. Po svemu sto znam i merim trebalo bi da radi.
Sve u svemu operacija je uspela, pacijent je umro...
Možda su crkli zbog nečeg drugog. Sad si ih zamenio i to drugo je zajedno sa njima spržilo nešto treće.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Pa nije zato sto je do sada kad se televizor nakon dosta truda palio radio je normalno, kako su kondenzatori gubili kapacitet bivalo je sve teze. Ocekivano je bilo da resim problem paljenja i da ce raditi normalno, kad ono medjutim 

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Mene tako isto cimala plazma. Trebalo joj nekad iz 5. puta da se upali. Prodao sam je na vreme za 80 eura i dodao još 800 i kupio drugi TV 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Hajde, Laki, budi pionir - da vidim koji OLED ces da pazaris i koliko si zadovoljan posle plazme 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- passenger
Mislim da je komšija uzeo LG Oled za 3600 chf. Pojavila mu se fleka tipa 15x15cm. Sredili mu to za par dana i vratili TV. Došli iz MediaMarkt-a i uzeli TV i vratili mu na adresu. Fino od njih.
65B6, danas vec krenuo po njega i premerio auto kad ono... Nema tu bas neke prevelike dileme, C7 je daleko skuplji a skoro identican. Bas gledam pa izgleda da je to neka LG politika da i dalje prave proslu generaciju i to najvise prodaju dok je poslednja ako neko bas hoce da se ispruzi.Delija napisao:Hajde, Laki, budi pionir - da vidim koji OLED ces da pazaris i koliko si zadovoljan posle plazme
Sledece nedelje sam opet na godisnjem, cim se vratim uzimam.
Ja rasklopih svoju klimu pre par nedelja, a danas i drugu, ali bez skidanja turbine, koristio Sgrasso, cetkicu i vodu pod pritiskom 
Zasrao sam zid levo, jer sam prethodno skidao turbinu, pa nisam znao koliko ce i gde da curi, ali u sustini, najbolje da neko drugi stoji sa kofom tacno ispod dela koji trenutno perete.
Ovo u kofi je samo prljavstina sa ovog malog dela turbine koji sam oprao.

Kada smo kod popravke tva, zove me drugar pre oko mesec dana, kaze ima isti tv kao moj, samo 4" veci, crkla ploca.
Uzmem, stavim plocu iz mog tva i cak je i setovanja i zapamtio
Iznenadio sam se koliko zapravo prikljucaka i srafova ima na ploci, ocekivao sam barem duplo manje, ali treba vremena zameniti
Ploca je ovo ispod gornjeg rupicastog lima na slici.

A drugaru je crkla graficka, to jest memorija na istoj, posto je modovao bios i razvalio je od kloka. Nece driver da instalira, prikazuje horizontalne linije, 90% vremena se nista ne vidi.
Probali smo svasta, i u moj komp i ovo i ono, rasklapanje i sklapanje, vravanje biosa, hard reset...kada skapirasmo da joj nema normalne pomoci, roknuo rernu na 230c, 18 minuta na srednjoj sipci i kartica radi kao nova

Sent from the 7th edge of the 3rd World.

Zasrao sam zid levo, jer sam prethodno skidao turbinu, pa nisam znao koliko ce i gde da curi, ali u sustini, najbolje da neko drugi stoji sa kofom tacno ispod dela koji trenutno perete.
Ovo u kofi je samo prljavstina sa ovog malog dela turbine koji sam oprao.

Kada smo kod popravke tva, zove me drugar pre oko mesec dana, kaze ima isti tv kao moj, samo 4" veci, crkla ploca.
Uzmem, stavim plocu iz mog tva i cak je i setovanja i zapamtio

Iznenadio sam se koliko zapravo prikljucaka i srafova ima na ploci, ocekivao sam barem duplo manje, ali treba vremena zameniti

Ploca je ovo ispod gornjeg rupicastog lima na slici.

A drugaru je crkla graficka, to jest memorija na istoj, posto je modovao bios i razvalio je od kloka. Nece driver da instalira, prikazuje horizontalne linije, 90% vremena se nista ne vidi.
Probali smo svasta, i u moj komp i ovo i ono, rasklapanje i sklapanje, vravanje biosa, hard reset...kada skapirasmo da joj nema normalne pomoci, roknuo rernu na 230c, 18 minuta na srednjoj sipci i kartica radi kao nova

Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- passenger
Gde se seti toga? 

Hladan lem neki bio. Vrh što je rešilo stvar. Često ne reši ili bar ne trajno. Svakako se isplati rizik.
Da li neko zna sta znaci ovaj mode na klimi?

Sent from my SM-J500FN

Sent from my SM-J500FN
Sta on tacno radi? Ne pokazuje t.
Sent from my SM-J500FN
Sent from my SM-J500FN