Putevi u Srbiji

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Re: Putevi u Srbiji

Post od cozmo »

Koridor 10 :rofl:

Slika
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Zrenjanin - Kikinda :uf:

Generalno je ok put i moze brzo da se vozi, dugacki pravci, dugacke blage krivine, asfalt manje vise ok... MEDJUTIM

Kraljevi su isekli jedno 5 km puta, ali ne kulturno celu traku, nego su je seckali na po 5x1 metar... I onda su to sve ostavili neobelezeno, a pprilicno je ostro iseceno. I onda jednog trenutka vozis 100 na sat na pravcu i ulazis u krivinu, a onda zabadas kocnicu i palis sva 4, da bi probao da usporis dovoljno da ne iseces gume :besan:
I sto si blize kikindi auto se sve vise ljulja i poskakuje...

Iskljucenje sa auto-puta posle Beske :o Omasio sam ga, pa sam se vratio pedesetak metara zaustavnom trakom, a onda mi je lik za 4 km auto-puta uzeo 240 din... :kuku:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

NexT napisao:Iskljucenje sa auto-puta posle Beske :o Omasio sam ga, pa sam se vratio pedesetak metara zaustavnom trakom, a onda mi je lik za 4 km auto-puta uzeo 240 din... :kuku:
Eee da si pažljivo pratio moje postove iz NS, to ti se ne bi desilo. ;)
Širim haos!
Korisnikov avatar
Modesty
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:28
Garaža: 207 1.4 HDI

Post od Modesty »

Da hoće vozači Srbije da se udruže i zajednički tuže državu zbog ugrožavanja naše bezbednosti neobeleženim putevima...

Koliko puta vam je glava bila u torbi zbog nedostatka ili izbledele horizontalne signalizacije???
Plaćamo li naknadu za puteve i šta sve ne prilikom registracije vozila?
I danju je problem, a tek noćna vožnja kada gađate put u odnosu na svetla vozila koja dolaze is suprotnog pravca???

Stoka!
Kada je neko glup, ne možete mu to ni dokazati... D. Radović
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Sinoć idem požeškom preko novog nadvožnjaka do hipodroma, mrkli mrak(što li izgradiše one bandere nije mi jasno) i odjednom u levoj krivini leva traka zatvorena bez ijednog prethodnog obaveštenja a i kolko sam video nikakvi radovi nisu obavljani.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Pocela je sezona vadjenja repe, pa obratite paznju na kamione (narocito u Vojvodini gde ih je najvise). Iako bi trebalo da imaju ciradu ili zastitnu mrezu, vecina njih vozi bez istih pa se desi da ispadne repa i ostane na putu dok je neko ne skloni ili cesce dok je neko kolima ne "pokupi".
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

ftj napisao:Sinoć idem požeškom preko novog nadvožnjaka do hipodroma, mrkli mrak(što li izgradiše one bandere nije mi jasno) i odjednom u levoj krivini leva traka zatvorena bez ijednog prethodnog obaveštenja a i kolko sam video nikakvi radovi nisu obavljani.
zamalo da pokupim sinoc signalizaciju. A ima znak za radove 50ak metara ranije... :oops:

Methane, jbg :mrgreen:
Bio je jos bolji moj izlaz od Beske na auto-put prema NS :rofl: :rofl: :rofl: Ono ne smem ni da pricam sta sam radio :pssst:
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

presvlace asfalt na petljama kod Areneeee :navijamo: :navijamo: :navijamo: dobro su se setili.

Trenutno rade drugu, kod Hotela IN.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Bas sam se pitao zasto je u petak bio zatvoren prvi kruzni. Bilo je krajnje vreme da ih srede, nadam se da rade i penjanje na prvi sa auto puta i spustanje na AP zbog onog seljackog spoja izmedju 2 betonske ploce koje mi redovno razvaljuju auto.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

Koliko sam video, rade celu petlju, sa sve pristupnim rampama. Trebalo bi danas da bude gotovo, juce su asfaltirali valjda...
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Asfaltiraju Pancevac, iz veceri u vece.
Medjutim, napravise sra*e. Udarili su taj habajuci sloj, pa pre svake spojnice prestaje nov asfalt, pa ide spojnica, pa opet malo starog, pa novi asfalt... ne znam da li se razume sta sam napisao, ali ne valja :mrgreen:
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Ne razumem, zasto su ostavili rupe pre spojnica? Nadam se da ce to popraviti jer u suprotnom bice zastoj na Pancevcu svaki put kada ja budem prolazio.

A sto se tice kruznih, same kruzne su lepo uradili ali penjanje i spustanje nisu, penjanje i dalje ima prag a spust je posebno smesan, oni su uradili nesto, vidi se novi asfalt, ali i dalje je neravno, preko praga auto tresne... :kuku:
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

da, da, jbg... Ja sam mislio da ce cele rampe da odrade... Mada, sad su malo bolji prelazi...

najveci hit mi je rupcaga ispred perionice i Tigra, kod sahta. Bili su 10 metara odatle i nisu mogli da je popune, nabijem ih....
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Ma bolje je, nema sta. I ne samo to, ove godine su zaista mnogo, mnogo ulica uradili, dosta onih kojima ja koliko toliko redovno prolazim. Mislim da je bila dosta uspesna sezona. Samo da zima ne rasturi sve to, cuo sam da ce biti uzasno hladna.

Ta rupa kod sahta, popunili su je pre par meseci pa se opet napravila ali ja tu prolazim svaki dan pa vec po inerciji je obilazim.
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Re: Одг: Putevi u Srbiji

Post od dunx81 »

U zr vec duze vreme traju radovi na glavnom bulevaru kroz grad,tzv magistrali.
Stavljaju nov asfalt i konacno se neko setio da sahtovi mogu da stoje i van puta.
Negde su stigli na pola a rok je cini mi se vec istekao. Malo malo pa strajkuju al ako,samo kad su uzeli da urade.

sent using Tapatalk
Odgovori