Koliko troši?
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Koliko troši?
Još ima onih koji pokušavaju da izjednače potrošnju TB i dizela...
nidžo, kontam da bi ti neki 1.0 tsi završio posao kako si krenuo. Ti voziš tako kao da dokazuješ drugima koliko malo jedan 220 ks TB može da potroši. Još mu sipaš skuplji benzin 100 oktana, al kad pogledaš koji će ti.
nidžo, kontam da bi ti neki 1.0 tsi završio posao kako si krenuo. Ti voziš tako kao da dokazuješ drugima koliko malo jedan 220 ks TB može da potroši. Još mu sipaš skuplji benzin 100 oktana, al kad pogledaš koji će ti.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
hm 1.0 tsi onaj od 110 valjda, gledam juče kod Autogefuhl, testirao neku fabiu monte carlo, na autoputu pri 120-30, troši 7.2 i jače. Meni to puno, a?
Ima sve kad želiš da nađeš. Nema nikakve potrebe da relativizuješ, naročito ovoliko pogrešno.Floyd napisao:Pa nema drugog. 10ks svakako ne menja ništa veliko. Ovaj je DSG koji je brži tako da je to to.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Kako ti znaš kako ja vozim?passenger napisao:Još ima onih koji pokušavaju da izjednače potrošnju TB i dizela...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Na ovom forumu svi vozaci benzinaca voze ko babe a svi dizelasi zestoki momci 

A bio fin momak dok je vozio Hondu.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Pa cim vam trosi 7 8l kako mozete da vozite, nego ko babe.
Ako dizel nekim malo jacim tempom, tipa 10 20km/h preko ogranicenja trosi 6 7l, ne trebas se voxiti sa nekim da bi zakljucio kako vozi.
U nedelju se vracao iz ZRa, bez guzve voznj a lagano 100 110 5.6 potrosnja klima i 40c napolju. Obicno mi bude oko 6.5l.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Ako dizel nekim malo jacim tempom, tipa 10 20km/h preko ogranicenja trosi 6 7l, ne trebas se voxiti sa nekim da bi zakljucio kako vozi.
U nedelju se vracao iz ZRa, bez guzve voznj a lagano 100 110 5.6 potrosnja klima i 40c napolju. Obicno mi bude oko 6.5l.
10 preko ograničenja zoveš jačim tempom? 

- passenger
Meni Korsa troši 8 litara, a u poslednje vreme sam najviše na autoputu 

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
.
Pokvarena ti Corsa.
Pokvarena ti Corsa.
Danas sam gledao, 540i xDrive na 140kmh tempomat trosi 8, ti takvu voznju zovi kako god hoces.dag81 napisao:Pa cim vam trosi 7 8l kako mozete da vozite, nego ko babe.
Meni je ovo potpuno ocekivano i normalno, 530d bi verovatno trosio oko 6-6.5 pri toj brzini.
- passenger
Super potrošnja. Oko 9 bi ti trošio do Srbije, s time da ga voziš kroz DE ne ispod 180-200 gde je bez limita.
8, napisah pre par postova da mi je za 700km od
Ciriha do Bleda 8.1 potrosnja.
To bez ogranicenja je jako mali deo celog puta, tu brzo nabija pitrosnju ali nema prevelikog uticaja na prosek.
Ciriha do Bleda 8.1 potrosnja.
To bez ogranicenja je jako mali deo celog puta, tu brzo nabija pitrosnju ali nema prevelikog uticaja na prosek.
Nemoguce da toliko trosi. 1.2 kod mene trosi pri 120 kmh oko 5.2 sa 15icama, i oko 5.6 sa 17icama (doduse ne svim, sa Conti je trosila preko 6).Pulp Fiction napisao:hm 1.0 tsi onaj od 110 valjda, gledam juče kod Autogefuhl, testirao neku fabiu monte carlo, na autoputu pri 120-30, troši 7.2 i jače. Meni to puno, a?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- passenger
Pokvarena, neće preko 6500 rpmdag81 napisao:Pokvarena ti Corsa.

Meni je svako izletanje na autoput sa 130 km/h. Ponekad ga vozim tako da ispod 5000 rpm ne menjam brzine. Nije da ide nešto bogznakako, niti ima neki dubok odličan zvuk, ali ne znam što me vuče da ga tako vozim.
Laki, koko si ga protero u DE?