Dobro veče
Re: Dobro veče
A cufte jesi probao?
Kakvo menjanje para u Ikei? Nisi valja sa Eurima otišao u kupovinu? Ne primaju kartice?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ti Nidžo kao da si došao iz Holandije 
Pa u Srbiji se najveća lova vrti u kešu u evrima. Veća je gužva ispred menjačnica u Ušću ili Delti nego na moru u špicu sezone
Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Pa u Srbiji se najveća lova vrti u kešu u evrima. Veća je gužva ispred menjačnica u Ušću ili Delti nego na moru u špicu sezone

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Jbg, sve se zna, ali šta sad
Bas te interesuje po modelima ili tek onako?dag81 napisao:Na kojim autima nije kod praga?ljubitelj napisao:Gresis, nije jedino mesto senzora ceonog udara kod svih auta. Ima razloga zasto sam napisao bas tako kako jesam.dag81 napisao:I tu im je jedino mesto nems stoji tu ili tamo.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Razni Renoi, Volvoi, Mercedesi...
Koji pa to auto ima kod praga senzor ceonog sudara? I kod kog, levog ili desnog.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Meni neke stvari za kucu bas i trebaju da budu od papira. Besmisleno mi je da dam neku veliku lovu za policu za zvucnik ili ram za slike... Tako da sam te stvari do sad pravio sam, nadam se da ce biti takvih gluposti.
A ozbiljan namestaj, pa to se zna...odes da ti naprave po meri.
A ozbiljan namestaj, pa to se zna...odes da ti naprave po meri.
Prosao kroz to iskustvo upoznavanja sa aktivacijom SRS.
Imam jos uvek ispucani airbag i te zatezace nakon eksplozije. Polomi se unutra i mehanizam pojasa usput pa pojas zapinje pri pokusaju koriscenja.
Mora komplet da se sve menja, sto nije tesko ali je skupo ko djavo. I reprogramira- resetuje ECU sa kalibracijom senzora.
Prosao kroz sve to, nimalo naivno da se odradi servisiranje.
Airbag bas udari a tek buka pri eksploziji. Nedelju dana si kao gluv.
Znam, i ja menjao to na fici sve. Interesantno vezano za onu skodu, moj fica je udario psa, mslo mu je branik bio odlomljen, limsrijski netaknut, opalio je sve sir bagove. Ona skoda je pri udaru u drvo i dva prevrtanja morala da opali air bag. Gledao sam na nekom fiatovom programu gde su sve ti senzori, okicen je ceo. Prica mi elektricar koji je menjao sve to da mu je dosao covek koji je sa fiat mareom udario u ivicnjak visine 30 cm pri brzini od oko 40 km/h i opalio je sve air bagove. Cudno je sve to i mislim da nema pisanog pravila kad sta i kako.
Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk
Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk
Meni je juce stigao katalog Ikea. Kulturno obesena kesa o ulazna vrata. Koliko sam prelistao, cene su momacke. Ne mogu da uporedjujem sa GR jer tamo uglavnom uzimamo sitnice (gluposti)
Samo me zanima ko je dobio posao stampanja kataloga, posto je tiraz bio 1 milion.
Sent from my SM-J500FN
Samo me zanima ko je dobio posao stampanja kataloga, posto je tiraz bio 1 milion.

Sent from my SM-J500FN
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
To i ja pomislihnidza napisao:Kakvo menjanje para u Ikei? Nisi valja sa Eurima otišao u kupovinu? Ne primaju kartice?

Gde god je moguce placam karticom - em ne nosim bezveze kes sa sobom, em imam trag svake transakcije.
BTW, provrteh malo ponudu Ikea-e i ja tu ne vidim skoro nista iole zanimljivo

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Aj posto svi postuju kako je ikea ovde skuplja nego preko da ja postujem jedan suprotan primer(sa beobuilda ukraden)

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Zna li neko kada se (otprilike) pojavljuju Halooglasi na ulici?
P.S. znam dan, ne znam vreme.
TT
P.S. znam dan, ne znam vreme.
TT
I dalje je skupo, za naše podneblje.
Meni je pravljen bračni po mom crtežu, 200x200, uzglavlje visine 120, sa dve komode. Od parene bukve. Svi elementi su radjeni od 2" daske, za 300 svis fr.
E sad, nema Ikea etiketu. Nije bendiran, a i to košta.
Kako kome.
Meni je pravljen bračni po mom crtežu, 200x200, uzglavlje visine 120, sa dve komode. Od parene bukve. Svi elementi su radjeni od 2" daske, za 300 svis fr.
E sad, nema Ikea etiketu. Nije bendiran, a i to košta.
Kako kome.
Edit
Njihov nameštaj je više namenjen podstanarima veštih ruku.
Sklopi, rasklopi, idemo dalje.
Njihov nameštaj je više namenjen podstanarima veštih ruku.
Sklopi, rasklopi, idemo dalje.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Nije to tako veliki tiraz, a nije ni skup sam katalog kao proizvod, da ti ofset masinista kaze...blaugrana napisao:Meni je juce stigao katalog Ikea. Kulturno obesena kesa o ulazna vrata. Koliko sam prelistao, cene su momacke. Ne mogu da uporedjujem sa GR jer tamo uglavnom uzimamo sitnice (gluposti)
Sent from my SM-J500FN