Dobro veče
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Dobro veče
Pitanje je da li su štampani u Srbiji.
Nego, zna li neko kada se na ulici pojavljuju HaloOglasi?
Nego, zna li neko kada se na ulici pojavljuju HaloOglasi?
Jesam, ocaj. Jos me nagovorise da ih umocim u dzemftj napisao:A cufte jesi probao?

Krenuo sa eurima i planom da razmenim u menjacnici, ali zaboravio da razmenim, posto nisam direktno u Ikeau otisao.nidza napisao:Kakvo menjanje para u Ikei? Nisi valja sa Eurima otišao u kupovinu? Ne primaju kartice?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pored online?
Hehe Heroj al si magnet za te konflikte 

Послато са m2 уз помоћ Тапатока

Ne.pedja napisao:Nego, zna li neko kada se na ulici pojavljuju HaloOglasi?

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Vece pre nego izadju, znaci sreda uvece kod kolportera, ja kupio na semaforu pre nekoliko nedelja.
Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk
Nije, nego bi vecina precutala kada ih neko zove sa ALO BRE, umesto sa izvinite gospodine, ali ja ne trpim seljacenje i bezobrazluk, vec ocekujem da se prema meni ophode kao i ja prema njima.HKS napisao:Hehe Heroj al si magnet za te konflikte
Sa druge strane, svi Ikea zaposleni, a ne Securitas, su ekstremno ljubazni i full raspolozeni, bio sam iznenadjen. Cak su bili i neki Svedjani(pretpostavljam), koji ne znaju srpski, ali me nisu uputili na druge prodavce ,nego me pitali da li pricam engleski i onda isli sa mnom na drugi kraj izlozbenog dela(fazon prepesacili ceo jedan Metro), da mi pokazu gde stoji neka rasklopiva polica za sudove od 300 dinara. Isto mi je njih par prislo samo kada sam duze gledao stolicu i sto, da ponude pomoc i pored ogromne guzve.
Jedan decko je gledao kada sam ja skinuo stolicu sa police i odvukao je na drugi deo hale, da probam sa stolom koji mi se svideo i prisao mi i rekao koje boje tof stola i stolice imaju, a ni spomenuo nije haos koji sam napravio, nego me pustio da isprobam i sa jos par stolova, pa posle vratio na mesto sve sto sam ja ispomerao.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- pedja
- član 001
Mislim da više ne izlaze četvrtkom, samo ponedeljkom. Znam da je dan ranije na ulici, nego me zanimalo neko vreme, okvirno.mića napisao:Vece pre nego izadju, znaci sreda uvece kod kolportera, ja kupio na semaforu pre nekoliko nedelja.
Nekada sam znao, jer mi ispred posla bio kolporter. Imao sam i njegov broj, ali je to prošlo vreme

Pa gledaj posle deset uvece, msm da ranije nema sanse da budu na ulici.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Bocni kres senzori. Ko je spominjao da su ceoni kod praga. Osim tebe sad sto izvrcesljubitelj napisao:Bas te interesuje po modelima ili tek onako?dag81 napisao:Na kojim autima nije kod praga?ljubitelj napisao:Gresis, nije jedino mesto senzora ceonog udara kod svih auta. Ima razloga zasto sam napisao bas tako kako jesam.dag81 napisao:I tu im je jedino mesto nems stoji tu ili tamo.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Razni Renoi, Volvoi, Mercedesi...
Koji pa to auto ima kod praga senzor ceonog sudara? I kod kog, levog ili desnog.
- pedja
- član 001
Mislim da je i ranije.
Ionako ću se motati po gradu sutra, pa ću videti. Možda dođem i do broja tel kolportera.
Dnevna štampa je kasno uveče na ulici, dok ove stvari izlaze nešto ranije.
Hvala svakako
Ionako ću se motati po gradu sutra, pa ću videti. Možda dođem i do broja tel kolportera.
Dnevna štampa je kasno uveče na ulici, dok ove stvari izlaze nešto ranije.
Hvala svakako

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
A motiv je? 
Znam da se u NSu pre 15+ godina "Gradjanski oglasnik" tako jurio kad su se trazili stanovi (studentarija), ali to je vreme kada je internet oglasavanje bilo skoro na nuli.

Znam da se u NSu pre 15+ godina "Gradjanski oglasnik" tako jurio kad su se trazili stanovi (studentarija), ali to je vreme kada je internet oglasavanje bilo skoro na nuli.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Da, i ja htedoh to da pitam
nesto mu treba hitno da utrci pre svih ostalih
zar nema na netu sve sta ima u stampanon izdanju?

Možda se internet izdanje ažurira tek ujutro, kad zvanično izađe štampano? Ranije (dok nije bilo internet izdanja) je bio štos da se uveče masovno kupuje sutrašnje izdanje, pa je ujutro skoro sve što valja (npr. dobri, a jeftini automobili) već prodato.
Ђенерал Јанковић
- pedja
- član 001
Nema svih oglasa/kategorija u internet izdanju. Na internetu se neke kategorije posebno plaćaju, kako bi se objavile, plus dodatno za posebno isticanje i sl.
TT
TT