Jbg Floyd,ako neko voli nesto,a jednostavno ne moze da priusti da uziva u tome,sto da ne...
Ja plin ne povezujem sa sabanijom,a ti kako hoces

Sa sabanijom povezujem kada neko ne odrzava automobil,kada zapostavlja druge stvari ne bi li vozio dobra kola...
Ne mozemo mi filozofijama da se povezemo,s obzirom da bi meni do sada taj tvoj Bmw skoro pa imao 2. set guma i potrosnju ispod 9l ne bi video

Ja auto ne gledam kao nesto sto me predstavlja,nego nesto u cemu uzivam,kao i fotelju u kuci...
Kupicu najbolje sto mogu i koristiti najvise sto mogu

Jbg,od kada sam postao nesposoban za fizicke sportove za koje sam ziveo,uzivam najvise u kolima i samim tim gledam sto vise da izvucem na koji god nacin

Mnogi ce tako da uzivaju u jakim benzincima i ja to ne ocenjujem...
Saban se prepoznaje u daleko vise drugih stvari,osim u kolima...
To sto neko ima para da vozi 4.2 benzin,ne znaci da nije saban...
Opet,da ne bude da branim sebe ili nesto slicno,ja cu 90% kupiti dizela kao sledeci automobil

Ali iznosim ono sto bih ja uradio kada bih se odlucio za benzinca. Bilo koju klasu da izaberem,plin bi mi bila obavezna oprema...
Jednostavno,bilo bi mi zao para kada pomislim koliko sam mogao da ustedim i koliko bacam,samo da mi neko kao ti ne bi iza ledja rekao da sam saban
I nemoj biti tako siguran da je vlasniku C63 AMG najnebitnija stvar gorivo,jer je recimo u mom slucaju ovako:
Polovan C63 AMG da bude malo bolji je 50.000e...
Gorivo za 30.000km godisnje sa prosecnom potrosnjom od 25l je oko 10.000e godisnje...
Usteda je 5.000e godisnje... Da ga recimo vozim 5 godina,to je 25.000e...
To je polovina mog automobila ili ti ,ustedeo sam toliko da za tu razliku i ono sto dobijem prodajom mog C63 AMG-a,mogu maltene da kupim novi polovan model...
Niko ne voli da baca pare...
Takodje se moze uzeti da je seljak onaj koji baci te pare bez razloga

Naravno,ja ne ocenjujem ni jednog ni drugog vlasnika i smatram da su oba skroz ok.
Pa onaj sivi Golf R32 kod nas u centru BG-a je na plin i ide bolje nego na benzin

I da li je on saban? Zasto bi bio,leba ti? Zato sto umesto da daje 30e za 100km,on daje 15e?
Vozi brutalno dobar automobil po razumnoj ceni i bole ga paja.