Bacili ste me sad u razmisljanjeLaki021 napisao:Uze mi rec iz usta, mada ja htedoh reci G30Delija napisao:BMW G01Kabal napisao:Jos da nabavim neki bezicni punjac, koja je preporuka?

Tapatalk
Bacili ste me sad u razmisljanjeLaki021 napisao:Uze mi rec iz usta, mada ja htedoh reci G30Delija napisao:BMW G01Kabal napisao:Jos da nabavim neki bezicni punjac, koja je preporuka?
Dobio sam garanciju od 12meseci (kupljen u servisu mobilnih telefona), al su se linije pojavile tek nakom 14meseci koriscenja. Isti problem imali i brat i drugarica, s tim sto ke kod njih bila roze linija na sredini ekrana.nenad.fil napisao:Zar nisi imao garanciju za edge? Meni su nov dali zbog iste stvari. Posle je otišao kao nov a dosao s8+...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Jel stvarno brzo puni?Xepoj87 napisao:Narucih ovaj punjac, izasla mini verzija, mislim da ce mi bas lepo leci u kasetu
http://positiveline.rs/proizvodi/samsung/ep-ln930bbegww
Svi brendirani dodaci izuvaju sa cenom. Ja na Zlatiboru pozajmio jednoj ženi punjač i zaboravio da ga uzmem nazad, na njemu ostade onaj mali adapter micro USB na USB-C. Probao sam posle 2-3 tilu-lilu modela, ni jedan ne može da aktivira brzo punjenje kao što taj oridjidji Huawei.pedja napisao:Ako ništa, meni su sa telefonom dali razne drangulije, od kojih svaka ima neku blesavu cenu u Huawei prodavnici.
TT
Da, a nije poenta u 2A, vec u 9V i tehnologiji punjenja. Moze imati i 5A, obican punjac nece brze puniti.Floyd napisao:Jel stvarno brzo puni?Xepoj87 napisao:Narucih ovaj punjac, izasla mini verzija, mislim da ce mi bas lepo leci u kasetu
http://positiveline.rs/proizvodi/samsung/ep-ln930bbegww
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Zar nisi dobio i maskicu u kompletu, mislio sam da Huawei to daje uz svaki bolji model. Ja ih gotovo nikad ne nosim, i kad ih stavim izdržim par dana pa sklonim jer mi smeta, nekako nagrdi svaki telefon. Zato su mi ovakve futrole spas, njih uvek imam po nekoliko:pedja napisao:edit: Jedini dodatak koji redovno koristim je futrola, koju sam morao da platim