Ne znam da li u Metrou, gde je građevinski materijal, imaju i elektromaterijal. Mada, mislim da taj deo za građevinu ne radi 24h.
Uradi sam radi do 20h...
Sta mislite o ovom primerku ovako sa oglasa? Valja li
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Što volim oglase gde piše „po dogovoru“.
Taj zna koliko ga je platio, a ne zna koliko da traži za njega.
Može i da napiše„čekam budalu koja će da iskešira ogromnu lovu za ovaj auto. Isto mu dodje.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
DukeNS napisao:Evo nesto sto bi nekima moglo biti interesantno. Malo je ekstremniji primer, jer je posao uslovljavao veliki broj predjenih km, ali su mene cifre svakako iznenadile. Sve to stoji kada se stavi na papir, ali nase racunice kod kupovine kola obicno ne idu u tom pravcu. Elem, u pitanju je drugarova Mazda CX-5 (sad vec bivsa) i njegova beleska sa troskovim. Da vas ne davim detaljima, ugrubo to izgleda ovako:
Za 5 godina je presla 230.000 km. Placena je 26.500, a na to jos treba dodati 3.500 za lizing. Kasko je za taj period izasao 4.500, servis 10.000, gume 2.500, a gorivo 20.000, sto daje ukupnu cifru od 67.000 €.
Skup hobi ovi nasi automobili...
Ako postoji adekvatnija tema, neka admini prebace...
Cifra za kasko kaze da ga je lupao - inace bi bila vise nego duplo manja.
I cifra za servis ne deluje realno.
ikac2000 napisao:23 redovna servisa na po 10kkm je oko 434 eur po servisu. To je jos manje kada odbijes zamenu plocica, diskova i ostalog.
Servis se na Mazdi radi na 20000 km iliti na redovne male servise je otislo ~2400 evra (~200 evra je mali servis), nek su veliki servisi po 1000 evra (2 komada) i zamajac/kvacilo 1500 evra - pa nisu diskovi i plocice 4000 evra
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...