Mazda 6 2013
Re: Mazda 6 2013
Veoma lepo izgleda, ali 4.865 mm je baš veliko... gepek od 483 litre mi deluje malo na tu dužinu, Pasat ima 510 čini mi se...?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Tih 30 litara je bash "velika" razlika - citavih 5,5%... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
meni su mazde kad se pojave uvek izazivale vau efekat....
kako vreme prolazi tako taj efekat prolazi i postaju mi obične, da ne kažem postaju mi ružne.
kako vreme prolazi tako taj efekat prolazi i postaju mi obične, da ne kažem postaju mi ružne.
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
Evo, pogledah sada - Passat, dužina 4769mm, prtljažnik 565 litara.
Em je kraći, em ima veći prtljažnik. Ok, verovatno Mazda ima više mesta na zadnjoj klupi, ali od auta ovih gabarita i ove klase očekivao bih makar 520/530 litara. Btw, stara 6-ica ima 510 litara...
Svejedno, odlično izgleda, ne sumnjam u kvalitet, i možda bi mi bila i prvi auto na spisku kad bih mogao da biram. Unutrašnjost je isto odlična.
Em je kraći, em ima veći prtljažnik. Ok, verovatno Mazda ima više mesta na zadnjoj klupi, ali od auta ovih gabarita i ove klase očekivao bih makar 520/530 litara. Btw, stara 6-ica ima 510 litara...
Svejedno, odlično izgleda, ne sumnjam u kvalitet, i možda bi mi bila i prvi auto na spisku kad bih mogao da biram. Unutrašnjost je isto odlična.
To je i kod mene slucaj za neke modele kao i suprotno, prvo mi se ne svidja a posle mi postaje ok.MilisaV napisao:meni su mazde kad se pojave uvek izazivale vau efekat....
To je slucaj sa novim Passatom...ima jedan sa lepom opremom u komsiluku i kako ga vise gledam, vise mi se svidja.
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Ја често гледам једну, сада већ претходну, бордо боја, унутра беж. Делује прелепо. Ни Мазда3 претходна не делује лоше, откуд знам, по мени оне фино старе.
ПС.
Милим да ипак има утицаја од овога:

ПС.
Милим да ипак има утицаја од овога:

Pozdrav
Meni lepsa prethodna... ova je od napred i ok,ali od pozadi mi je bas nekako azijska
Floyd napisao:Ma jasno, isto ti je i za kljuceve.
Kurbla je za prave muskarce

valjam se od smehaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........................
Mnogo liči na infinity.
Ciljaju istok i Rusiju izgleda, tamo vole takva kola.
Stara je definitivno "evropskija".
Ciljaju istok i Rusiju izgleda, tamo vole takva kola.
Stara je definitivno "evropskija".

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Hoce neko da pazari Civica? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Mnooogo dobro izgleda