Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Većina verzija mora na internu memoriju sa mapama.HKS napisao:Kasnije sam probao tako, ali sa nekom starom iGo. Probacu kasnije opet, za sad mi ovo sve zivce pojelo![]()
Zavisi šta je upisano u sys.txt fajlu. Meni radi sa SD kartice kao puslica (kompletna instalacija je na SD, ne samo karte).Većina verzija mora na internu memoriju sa mapama.
IGO je pojelo vreme, probaj neku alternativu. Posle deceniju upotrebe sam ga konačno šutnuo.
IGO koristi Here mape, tako da možeš mirne duše da instaliraš i Here i ne zezaš se. Imaš još 4 5 alternativa koje su skroz ok, uz Google maps te nemaš potrebe da budžiš i hakuješ.HKS napisao:Pa Nidzo sta koristis? Imaju sad nove mape iGo.
I šta je brat uradio sa njime?Laki021 napisao: 22 Avg 2017, 21:31 Kod brata u firmi kolektivno podelili iP 7 Rosegold, kakvi kraljevi, koji je to genije nabavio![]()
Trebalo bi da ima radare i kamere, ali moram ti priznati da odavno nisam koristio nikakvu navigaciju na telefonu sem google maps. U autu imam, pa mi retko treba telefon u autu. Moraćeš malo da istražiš sam. IGO je vreme pregazilo, sigurno ćeš naći nešto bolje.HKS napisao: 23 Avg 2017, 11:33 Nidzo mene tu najvise interesuju kamere/radari/patrole. Na starom iGo je bilo savrseno (bila ikonica i zvucno upozorenje). Ovdje na Here ne vidim da to ima?