Letnje gume
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Letnje gume
Odgledao sam sa preskakanjima i cuo da spominje kineze.
Sve je jasno kad je automobil izlepljen ps 4s.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Sve je jasno kad je automobil izlepljen ps 4s.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Angažuju jutjubera jer sme da izgovori sve što njihov PR ne sme.
Gomila tih likova živi odlično samo od YouTube. Voze kola, zezaju se. Ima preko 800k pratilaca, to je nerealno.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Gomila tih likova živi odlično samo od YouTube. Voze kola, zezaju se. Ima preko 800k pratilaca, to je nerealno.
Zaradio milion a zeza se
Saabkyle ima preko 1 mil
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Saabkyle ima preko 1 mil
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Čim mu daju besna kola koja beskonačno koštaju, jasno je koliki su faktor na publiku. Poješće ostale medije.
Koliko mi je poznato, vlastnici su kinezi
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Zamišljam Lakijevu facu kad prodje Volvo sa Pirelijem...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
carov2 napisao: 26 Avg 2017, 19:16 Zamišljam Lakijevu facu kad prodje Volvo sa Pirelijem...

- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Laik - ako bi ga gađjao ciglom!swemir napisao: 25 Avg 2017, 15:33 https://youtu.be/T2GIVz-PUJQ
https://youtu.be/T2GIVz-PUJQ
Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Koju razliku u normalnoj voznji moze vozac da oseti izmedju na primer continental eco contact i premium contact?
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Skuplje gume obično prave manju buku kotrljanja i udobnije su jer su napravljene od mekše i kvalitetnije smeše gume. To je ono što se odmah primeti. A to onda povlači i bolje druge osobine (koje i nisu toliko primetne kod normalne vožnje ili pogotovo kod automobila sa slabijim motorima, ali su takođe prisutne).
TT
TT
Pa moze da oseti da ce pre stati i nece slupati auto, kada mu izleti djed sa golf2.Darko napisao: 04 Sep 2017, 23:41 Koju razliku u normalnoj voznji moze vozac da oseti izmedju na primer continental eco contact i premium contact?
Nema poente kupovati bilo sta sem najboljih mogucih guma koje postoje na planeti za tebe.
Od Vehicle Virginsa je samo Salomondrin iritantniji.Martin napisao:Laik - ako bi ga gađjao ciglom!swemir napisao: 25 Avg 2017, 15:33 https://youtu.be/T2GIVz-PUJQ
https://youtu.be/T2GIVz-PUJQ
Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Zasto si ironican?nikaragva napisao: 05 Sep 2017, 10:33
Nema poente kupovati bilo sta sem najboljih mogucih guma koje postoje na planeti za tebe.

Zaista me zanimalo koja je razlika izmedju eco i premium verzije. Udobnost, tisina, kocenje.. itd..

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Sve te "Eco" varijante su napravljene od tvrđe smeše pa se sa njima prelazi više kilometara, sporije se troše, prave manji otpor kotrljanju pa se troši i nešto manje goriva (zbog svega nabrojanog su eto kao više "eko"), no ta tvrdoća ima naravno i gore pomenute mane. Ja sam na Puntu dobio Continental Conti Eco Contact EP gume i sem primetne buke i nešto veće tvrdoće nisam im zaista našao druge mane. Bez skidanja sa auta prešao sam sa njima 90.000 km. Vrlo slične su i Fulda Eco Control koje sada imam.
TT
TT