blaugrana napisao:Mi krecemo sutra za GR, pa cemo videti kakva je situacija
Sent from my SM-J500FN
Ja danas prosao od NS do Volosa pa sutra idem za Atinu...nema guzve, bas opustena voznja dok je u suprotnom smeru reka vozila. Verujem da ni sutra nece biti drugacije, srecno
Heinz napisao: 26 Avg 2017, 16:53
U vezi sa povratkom, plan je da za SRB idemo u petak 1.9. iz Soluna, tako da ne znam šta da očekujem kod nas u domovini.
Ako ste planirali da idete u petak iz Soluna očekujte isto ono što sam ja napisao nekoliko postova iznad. Probajte ako ikako možete da izbegnete Evzoni i Preševo.
Najtoplija preporuka za prelaze Doirani i Prohor Pčinjski.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
@heinz pachis je najbolja za decu, msm da je i ogi bio zadovoljan.
Gde ces nazad em petak em prvi sept.tj poslednji vikend u avgustu. Mislim da ce svi turci krenuti u petak. Gledaj da to nekako zaobidjes.
blaugrana napisao:Mi krecemo sutra za GR, pa cemo videti kakva je situacija
Sent from my SM-J500FN
Ja danas prosao od NS do Volosa pa sutra idem za Atinu...nema guzve, bas opustena voznja dok je u suprotnom smeru reka vozila. Verujem da ni sutra nece biti drugacije, srecno
Tapatalk
Hvala
To je ocekivano za ovaj deo sezone.
Spavamo u Vranju, pa nastavljamo u ponedeljak ujutro
4x sam bio na Tasosu (ili 5, jbm li ga) i rado cu se vratiti ponovo.
Plaze: Notos, Paradise, Makriamos, Psili Amos, Glikadi, La Scala, Pachis i mnoge druge...
Sve su one pogodne za decu i pescane su.
Heinz napisao:U četvrtak smo stigli preko Banskog na Tasos i put je OK. Spavanje u Banskom je baš prijalo (vožnja gondolom nije baš jeftina, hotel je imao super SPA). Na BG prelazu nigde nikog, ali zato na Exochi jedno pola sata čekanja. Nakon toga opet nigde nikog. Put posle Banskog je krivudav, poravna se sve negde pre Drame.
Tasos nam za sada nije ostavio neki poseban utisak, izgleda da zabadamo samo plaže sa gužvom koje su pretrpanije čak i od onih na Sitoniji. Ako imate neku preporuku za uređenu peščanu plažu pogodnu za malu decu dajte predlog, mi smo u Pefkariju smešteni.
U vezi sa povratkom, plan je da za SRB idemo u petak 1.9. iz Soluna, tako da ne znam šta da očekujem kod nas u domovini.
Makrijamos, nema nasih previse jer se placa ulaz na plazu
Ujedno ima zivotinja , deca to vole, plaza jako lepa i uredjena.
Da, to je ok za klince. Malo dalje mermerna, a ne znam da li je neko isao kada se prodje mernerna, kamenolom i tim nekim lodim putem se dolazi do fantasticne plaze gde je zapocet hotel da se gradi ali je ostalo u gruboj gradnji. Ta plaza je fantazija, nema tuseva, to je problem
Pachis I Glifoneri. Jedna su pored druge I mislim da nema bolje za decu iako nisam obisao mnogo. Glifoneri je jako mala, plitka voda, restoran u zaledjini.
Heinz napisao:@mića Trebalo je kasnije da se vratimo, međutim uletela je neka svadba 2.9. pa smo sve ispomerali, tako i povratak.
Kad počinju škole u AT, CH i DE?
Ako idete na Mermermu ili Vathi, koristite iskljucivo put kroz kamenolom, a ne onaj stari od Makriamosa koji je cisto gubljenje vremena i bespotrebno unistavanje trapa. Video sam obe varijante i onaj kroz kamenolom je mnogo ravniji i brzi.