Da, najgora brzina je 120, probao sam par puta i bilo je nemoguce, levo brzi, desno sporiji, pa i kada odes levo, neko ulece, drugi ti blicaju...katastrofa.
Moja mera je tempomat na 150 i laganica. Nesto sto sam skontao kao najopustenije i kao najbolji limit za autoput, jeste 140.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Gaginh0 napisao:@ Floyd, meni u 90% situacija nije da brze stugnem, vec mi je 120 na auto-putu kao 70 na regionalnim putevima, unervozim se
Da se razumemo, ja uvek vozim izmedju 140 i 150, nikad vise.
I to je tačno. Vožnja po autoputu je sama po sebi dosadna, pa još kad se razvlačiš. Ja svuda (osim u CH) vozim 140-150. Nigde u Evropi nije problem a izgleda da će u SRB biti
Jedno je kad rizikuješ da te kazne i prihvatiš taj rizik a drugo kad sigurno znaš da će vožnja BG - Niš da te sigurno košta +50 evra.
Ne brini, neće naplaćivati strancima, jer ne mogu, na listiću ne piše ni kada si ušao, ni kada izašao, ni koji je reg. br vozila. Kome da to pošalju kao validan. S druge strane i da to promene, čak i ovim našim Čudoljudima kojima sve te ideje padaju na pamet je jasno da će to biti samo razlog više da nas stranci izbegavaju kao tranzit. A ako im nije jasno saznaće na ne po njih nego po nas teži način, jer će opasti prihod od putarina, pa da bi se to nadoknadilo, moraćemo mi domaći da plaćamu tu istu putarinu skuplje. Tako da je bolje da umesto da mi pričate kako za žalbe nema osnova da utvrdite kako ima, jer ćete svakako dobiti po džepu.
A što se "centralnog sistema", "pingova", "ne treba da se baždari " tiče, neka mi Nidza objasni kako sam se ja od BG do Pećinaca vozio na "tuđe tablice", kada je sve "centralno"?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Pa i ja isto, ali više od 130km/h ni ne mogu da idem Još mi nisu ispisali prosek (4 kartice za nedelju dana), pitam čoveka na Kuzminu, zašto ne piše, kaže pa nisi vozio brže od dozvoljenog...
Floyd napisao: 27 Avg 2017, 13:31
Sad je ministar objasnio kod Alvirka. Trenutno samo Šid-Šimanovci, ostatak sledeće godine. Nabavljaju još presretača
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Od Ns do Subotice, krajem jula već je bilo merenje. Zašto bi onda primenjivali kazne samo za one koji idu prema HR? Luda kuća...
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!