Hah, evo i ja se smejem...
Jasno je da je definicija zesce voznje jako subjektivna, ali otvoreno vam kazem, treba da budete idiot pa da mnogo brze vozite na putevima koje slabo poznajete. Nije samo zbog bezbednosti (negde moze opusteno brze da se ide) vec i sto bi vam stigla neogranicena kolicina cestitki.
Nije neki problem otici na kracu deonicu pa nabiti prosek 15-20l, i to cete svesno dobar deo vremena drzati u pogresnoj brzini, pa ubrzaj koci, ubrzaj koci...
Ako auto na 140 trosi 8 litara, onda ne znam bas koliko mu je lako nabiti prosek preko 10l na iole duzoj relaciji... Moze na autobanu ako je dugo cisto, sto obicno nije, pa da se dugo drzi preko 200, mada onda opet naidju radovi 20km sa ogranicenjem 80 pa se prosek brzo spusti..
Sta znaci gaziti auto od 340ks koji za zvake 2 sekunde drzanja gasa nabija po 20-50kmh brzine? Ako me niko ne obidje na putu od 100km, ne vidim bas nesto mnogo prostora za napredak
Sve u svemu opet ocekujete neke neralne potrosnje od benzinca, koje na duzem putu sa smislenom voznjom (ne sporom vec voznjom koja ima smisla, dakle ne pogresna brzina i ne zaleci se pa koci svaki cas) nisu realne. U pitanju je jedan od najsavremenijih benzinski motora na svetu u autu sa mislim najamanjim koeficijentom otpora vazduha na forumu, ja i ocekujem da bude iznenadjujuce efikasan.
Na otvorenom putu, ubedljivo najvise trosi na nekim vijugavim putevima gde ima i mesta za dodavanje gasa, tada pojma nemam koliko trosi ali brzo skace prosek.