Policijski automobili
Re: Policijski automobili
Prema wikiju pripadaju istom segmentu.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ne znam kako mogu Rapid i Octavia da budu isti segment. Al dobro.
Posetite www.garaza.rs !
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ma rapid nema segment, Skoda ga izmislila da ga za sitne pare uvali gorepomenutim pandurima i ljudima koju su kupovali novog Logana onomad 

Rapid bi trebalo da je manje vise fabia sa gepekom?
Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока
Nije ni wiki sveto pismo, dapače. Škoda ni nema tipičnog predstavnika C segmenta (=Golf), tj. možda je tome i bliži Rapid hatch nego Octavija hatch koja "pomalo" štrči, zapravo mnogo bliža Passatu nego Golfu.

Ne, ima Rapid heč verziju, koja je veća od Fabie. U dobroj opremi čak pristojan autić.lami napisao: 30 Avg 2017, 10:47 Rapid bi trebalo da je manje vise fabia sa gepekom?

@nidza
Postavi neki cenovnik tog Rapida heč, sa poslednje slike.
Postavi neki cenovnik tog Rapida heč, sa poslednje slike.
Ovaj Rapid sa zadnje slike ne postoji. Postoji samo kao odvratni spaceback ili kako se vec zove.
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Octavia blizu pasatu koliko je I pasat blizu e klasi.
Octavia je budzet liftback golf, u karavanskim vezijama nema neke znacajne razlike ni u dimenzijama.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Octavia je budzet liftback golf, u karavanskim vezijama nema neke znacajne razlike ni u dimenzijama.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
VAG je i postavio Škode između ustaljenih klasa baš da bi privukao kupce koji bi za manje para uzeli malo više lima...
Sve sam promašio. Onda je ovo rapid:

edit: mada meni ipak izgleda da je isti auto?

edit: mada meni ipak izgleda da je isti auto?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Nisi promasio. Obe tvoje sliek su Rapid. Pogledaj koliko je velika povrsina iznad kasete (suvozacevih kolena) kod slike Fabije, a koliko je uzana na tvojim slikama. Samo su opreme drugacije.
Jedina veca razlika je multimedija i eventualno komande klime. Sve ostalo je isto. Rapidov plus je sto je siri i duzi, pa je verovatno i prakticniji ovaj naslon za ruku izmedju prednjih sedista koji je kod Fabije horor.
Jedina veca razlika je multimedija i eventualno komande klime. Sve ostalo je isto. Rapidov plus je sto je siri i duzi, pa je verovatno i prakticniji ovaj naslon za ruku izmedju prednjih sedista koji je kod Fabije horor.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Nije mi jasno onda sta si htio reci sa tvojim prethodnim komentarom ("ovo je 90% Fabia")?Gaginh0 napisao:Nisi promasio. Obe tvoje sliek su Rapid. Pogledaj koliko je velika povrsina iznad kasete (suvozacevih kolena) kod slike Fabije, a koliko je uzana na tvojim slikama. Samo su opreme drugacije.