Manuelac je bila pre par godina na akciji oko 22500 EUR manuelac, 24500 EUR DSG. Ta jeste napakovana, ali sam siguran da nije placena vise od 30000 EUR, a verujem da joj je puna cena bila 35000 EUR, ali po toj ceni je nikad niko nije kupio.
S jedne strane imaš nov auto za 25k a s druge polovan, star 4 godine za 20k. Ja ne bih imao dilemu bez obzira na dodatnu opremu. Ne znam koja je realna vrednost ali ja 4 godine staru Oktaviju ne bi platio više od 15k.
Pod pretpostavkom da će drugi vlasnik da je vozi isto kao i prvi, koliko može da vredi Octavia RS stara 8 godina sa 160k km? Rekao bih ne više od 10k. Novog vlasnika čeka veliki servis, servis menjača i bar jedan vanredni kvar a auto više nije u garanciji.
Ispada da prvi vlasnik gubi isto kao drugi a dobio je nov auto, sa novim gumama i garancijom, koji je mogao da gazi kako god hoće.
Evo gde je sa cenom posle 10god, mada cena ne pada jednako tokom tih 10 god. Cim izadje iz salona 20% i svaka sl.god po 5%, tako mi rece neki prodavac polovnjaka. Naravno utice sve, kilometraza, generalno stanje auta, jel bio havarisan....ne znam, za tu plavu je ok oko 15-17 k€. Mislim da bi za te pare i otisla.
Evo od mene imate ponudu 15k
Kontam da će da ode za ~18k... Vole ovde ljudi Škode... Al s druge strane, nisu ludi za TSI... Neopravdano po meni
Sent from my LG V20 using Tapatalk