Pa voli covek to. Trenutno verovatno vise od pola vremena koje ne spava provede razmisljajuci o tome i radeci na tome. Ostatak ode na Civic, posao koji radi (da ne pogubi pacijente pre nego sto aktivira kliniku ) i ako nesto preostane za zenu i dete
Poslednja izmena od Delija u 01 Sep 2017, 15:56, izmenjeno 2 puta ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Stevo, kadgod je prikladno pomeni svoju kliniku i profesiju
Retko se danas sreću mladi ljudi koji svojom pameću i radom tako brzo napreduju. Sećamo se kada si menjao sijalice u farovima, a evo pred našim očima postaješ izuzetno uspešan stomatolog i svoj gazda. Svaka čast
Nikad nisam bezao od posla, jos od srednje skole sam sebi obezbedjujem skoro sve.
Kao srednjoskolac drzao casove matematike i fizike, kao student drzao casove biologije i hemije, 10ak godina bio pomocni radnik caletu na gradjevini, delio letke sestri i zetu za mobilshop, drugu radio internet prezentaciju za farove, u ordinaciji bio doktor-asistent-spremacica par godina, radio solo pa sa suprugom dok nas je sad 4 zaposleno a bice i vise, razvio svoju tehniku za neke slucajeve plombi na bocnim zubima pa o tome predajem kod nas i u regionu + drugim zemljama (Egipat, Rum, Madj, Sved, Italija, Slovacka, Bug...)....
Trnovit i bas tezak put. Ali se ne zalim, imam motiv, imam cilj, i "gazim" dok se ne ostvari.
"Vunderking".Evo
Ajd sad malo o autu na sledecim stranama,spojler,neka slika sa mora....
Zaobidji i prosecnu potrosnju i koliko trosi...Shvatili smo i to...
Nikad nisam bezao od posla, jos od srednje skole sam sebi obezbedjujem skoro sve.
Kao srednjoskolac drzao casove matematike i fizike, kao student drzao casove biologije i hemije, 10ak godina bio pomocni radnik caletu na gradjevini, delio letke sestri i zetu za mobilshop, drugu radio internet prezentaciju za farove, u ordinaciji bio doktor-asistent-spremacica par godina, radio solo pa sa suprugom dok nas je sad 4 zaposleno a bice i vise, razvio svoju tehniku za neke slucajeve plombi na bocnim zubima pa o tome predajem kod nas i u regionu + drugim zemljama (Egipat, Rum, Madj, Sved, Italija, Slovacka, Bug...)....
Trnovit i bas tezak put. Ali se ne zalim, imam motiv, imam cilj, i "gazim" dok se ne ostvari.
Predsednice, ti li si
Poslednja izmena od 123456 u 02 Sep 2017, 12:52, izmenjeno 1 put ukupno.
123456: samo zaobidji temu, sto te opterecuje sta ja pisem? Kao sto tebe ne zanima da citas sta ja pisem, tako i mene ne zanima da citam tvoje ironicne komentare.
Pa ne piše o svojoj klinici u tuđoj temi pa da kažeš da smara, tema je njegova, nekako se prepliče Honda i njegov život ( barem sluzbeni, o privatnim stvarima ni ne piše ), i meni je to sasvim legit. I da se hvali, ima i zašto da se hvali.