Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Važi do kraja godine u MTS popust od 50% na pretplatu bilo kog paketa i cenim da je mts ubio ostala dva operatera sa ovim popustom, vip se trgo i može da se iščupa isto 50% popusta na vip-u. U VIP-u imaš rođendansku akciju koja traje još par dana sa popustoim na pretplatu i ako ne uzimaš telefon na taj popust može da se uzme još 25% popusta što je stvarno povoljno ili ako uzmeš rođendanski popust možeš da iskoristiš ekomotivaciju tj. ako im doneseš bilo kakav stari ispravan mobilni telefon dobijaš 5000din popusta za telefon koji bi uzeo kod njih, telefoni su još jeftini ako na paket dodaš intetnet dodatak. Telenor dere kožu sa leđa, nikakve promocije, nikakve povoljnosti ni za stare ni nove korisnike.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
EDIT by mod: Ne citirati poruku neposredno iznad. Za ostala pravila ponašanja pogledati PRAVILNIK Garaža foruma!
Mozda bih i presao u Vip ako budu povoljniji, ali imam problem sto mi je telefon zakljucan na MTS, a jos je u garanciji 1,5 godinu tako da me to sprecava.
Mozda bih i presao u Vip ako budu povoljniji, ali imam problem sto mi je telefon zakljucan na MTS, a jos je u garanciji 1,5 godinu tako da me to sprecava.
Ako vam ide suvise lako, pogledajte bolje. Mozda vam ide nizbrdo!
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
Sve to super sa mts-om ali nakon 10 g kod njih u Vip sam odusevljen ,mislim na prvom mestu na visinu racuna sto u mts- bar kod mene nije bio slucaj jer u mts racun je stalno varirao i cesto bez ikakvog razloga isao 1000-2000 din gore.
Послато са HTC One V
Послато са HTC One V
Thanksdragvorl napisao:Tolerisu dosta dugo, ja placam uvek pred kraj meseca i samo su me jednom iskljucili za skoro 10 godina. Ukljucenje je pre bilo nesto smesno cini mi se, 100-200 dinara. Cak si imao na portalu i opciju zastiti od iskljucenja ako kasno uplatis pa ne proknjize odmah.

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
I svake ng se produzava do kraja sledece i tako u krug...noob napisao:Važi do kraja godine u MTS popust od 50% na pretplatu bilo kog paketa
Ja nikada nisam imao problema sa racunom, a uz isti mi stize i specifikacija.
Na postpaidu sam 7-8godina...
Ovih dana cu preci na najjeftiniji MIX paket i uzeti 50% popust. Ima da mi dodju neke pare

Na sluzbenom ima neograniceni net, samim tim i skoro pa besplatnu komunikaciju sa svetom. Stoga, na privatnom zamo bezveze placam pretplatu. Skresacu ga, pa nek stoji. Imam i jedan prepaid sa omiljenim brojem i mogu da cavrljam do mile volje sa omiljenom mi osobom...
Galaxy Nexus vs Galaxy S3 vs HTC One S
Razmišljam se da zamenim S2 za jedan od ova tri modela, kamera mi nije minus od 5MP na Nexus-u jer imam digitalac. S2 nema mane i zadovoljan sam bez obzira što je plastikaner, tako da mi to neće biti mana kod S3, jedino što mi je S2 lepši. Kod kolege sam video S3 i fantaziju od displeja što je razlog zašto bih menjao.
Znači bitan je displej, da li samsungov Super AMOLED 720 x 1280 pixels bolji od displeja u htc Super AMOLED 540 x 960 pixels? Da li je primetna razlika u slici u korist samsunga?
Da li na S3 duže traje baterija obzirom da je jačeg kapaciteta i koliko od gore pomenuta dva modela?
Da li na htc znači nešto Beats Audio ili je to samo marketinški potez? Da li se moraju imati Beats sluške da bi se osetila razlika?
Kakvi su za slušanje muzike S3 i Nexus uz dobre sluške? Da li neko može da ih uporedi sa S2? Kvalitet zvuka mi jeste bitan jer slušam muziku uz trening i volim jak bas. Baterija na S2 drži od jutra do uveče, maltretira se često pozivi, internet, muzika itd, nekad i ne izdrži do uveče ako baš nalegnem na wifi po par sati bez prekida.
Koliko batrija na Nexus-u drži? Ako je isto kao na S2 onda mi je ok.
Šta je po vama prednost konkretno modela koji bi uzeli?
Razmišljam se da zamenim S2 za jedan od ova tri modela, kamera mi nije minus od 5MP na Nexus-u jer imam digitalac. S2 nema mane i zadovoljan sam bez obzira što je plastikaner, tako da mi to neće biti mana kod S3, jedino što mi je S2 lepši. Kod kolege sam video S3 i fantaziju od displeja što je razlog zašto bih menjao.
Znači bitan je displej, da li samsungov Super AMOLED 720 x 1280 pixels bolji od displeja u htc Super AMOLED 540 x 960 pixels? Da li je primetna razlika u slici u korist samsunga?
Da li na S3 duže traje baterija obzirom da je jačeg kapaciteta i koliko od gore pomenuta dva modela?
Da li na htc znači nešto Beats Audio ili je to samo marketinški potez? Da li se moraju imati Beats sluške da bi se osetila razlika?
Kakvi su za slušanje muzike S3 i Nexus uz dobre sluške? Da li neko može da ih uporedi sa S2? Kvalitet zvuka mi jeste bitan jer slušam muziku uz trening i volim jak bas. Baterija na S2 drži od jutra do uveče, maltretira se često pozivi, internet, muzika itd, nekad i ne izdrži do uveče ako baš nalegnem na wifi po par sati bez prekida.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja bih uzeo S3 bez obzira na to da li nesto od druga 2 mogu bolje da ponude 

Brzine idu u H-a !!!

Da sam na tvom mestu ne bih ja tu dirao ništa jer kao što reče:
noob napisao:Galaxy Nexus vs Galaxy S3 vs HTC One S
S2 nema mane i zadovoljan sam bez obzira što je plastikaner...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
"Beats audio" je po meni navlakuša, kao da ti neko kaže da će čipovanjem motora sa 100ks da napravi da ima 300ks. Običan softverski ekvilajzer. Čuo sam ga i u kobinaciji sa običnim i u kombinaciji sa velikim "beats audio" slušalicama i nije ništa vredno pomena. Pročitao sam da HTC napušta taj koncept, razume se i zašto. Sličnu stvar ima Sony i zove je Xplod. Nagruvaju ekvilajzer u "V" dodajući koji decibel više i cap - odmah robna marka. I još slušalice treba da kupiš.
15000 dinara je granica za krivična dela koja se gone po službenoj dužnosti, ako je šteta manja goni se privatno.TheWickerMan napisao:To za 150 e je tacno,tj. 15000 dinara,do te cifre se ne goni krivicno vec po privatnoj tuzbi... Valjda tako bese,nek se jave ovi pravnici na forumu
sent from Kenda digitron using Tapatalk
Inače IMEI naravno da mogu da prate i povežu sa novim brojem telefona i tako probaju da nađu aparat. Znam neke slučajeve kada su ih nalazili, ali i mnogo više slučajeva kada nisu.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
- Prednost u rezoluciji se vidi, recimo, prilikom gledanja YouTube klipova, vise detalja u korist ekrana sa rez 1280x720. Sto se tice boja, kontrasta i ostalog, One S ne zaostaje za Samsungom, ali opet zbog rezolucije bih prednost dao Samsungu.
- Da, baterija na S3 je izdrzljivija nego na druga dva.
- Beats Audio ti znaci samo sa slusalicama, ovako ne znaci nista. Presudnu ulogu tu igraju Beats slusalice, tako da ce sa njima zvuk biti odlican i sa nekom matorom Nokiom.
- Sluske na Nexusu su jako slicne onim kod S2, mozda za nijansu bolje... bas je ekstra, ne koristim ih, ali sam ih probao.
- Baterija na Nexusu drzi 1-2dana, u zavisnosti koliko ga koristim. Ukoliko ga koristim 2 dana, onda je ekran aktivan u proseku 3,5-4h, ukoliko ga koristim 1 dan, onda je mnogo duze. Ako ti odgovara na S2, odgovarace ti i na Nexusu.
Ja bih izabrao LG HD 4X
(pojavio se prvi na oglasu -> LG 4x)
Od ova 3 modela koje si naveo, ja bih birao ovako: S3 -> One S -> Nexus. One S je zauzeo drugo mesto samo zbog azdaje od CPU-a, inace bi Nexus bio na drugom mestu, mada daleko od toga da je CPU kod Nexusa slab. Nexus ima dobru podrsku i optimizaciju od strane Google-a (logicno jer Nexus njihovo celjade), prvi je dobio JellyBean, i sve ostalo sto Google izbaci, prvi ce on dobiti.
- Da, baterija na S3 je izdrzljivija nego na druga dva.
- Beats Audio ti znaci samo sa slusalicama, ovako ne znaci nista. Presudnu ulogu tu igraju Beats slusalice, tako da ce sa njima zvuk biti odlican i sa nekom matorom Nokiom.
- Sluske na Nexusu su jako slicne onim kod S2, mozda za nijansu bolje... bas je ekstra, ne koristim ih, ali sam ih probao.
- Baterija na Nexusu drzi 1-2dana, u zavisnosti koliko ga koristim. Ukoliko ga koristim 2 dana, onda je ekran aktivan u proseku 3,5-4h, ukoliko ga koristim 1 dan, onda je mnogo duze. Ako ti odgovara na S2, odgovarace ti i na Nexusu.
Ja bih izabrao LG HD 4X

Od ova 3 modela koje si naveo, ja bih birao ovako: S3 -> One S -> Nexus. One S je zauzeo drugo mesto samo zbog azdaje od CPU-a, inace bi Nexus bio na drugom mestu, mada daleko od toga da je CPU kod Nexusa slab. Nexus ima dobru podrsku i optimizaciju od strane Google-a (logicno jer Nexus njihovo celjade), prvi je dobio JellyBean, i sve ostalo sto Google izbaci, prvi ce on dobiti.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ne razumem zasto bi pozeleo sa S2 da predjes na Nexus?noob napisao:Galaxy Nexus vs Galaxy S3 vs HTC One S
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Vezano za One S, citam na jednom nasem forumu da postoje dve verzije. Naravno ova losija se prodaje kod nas, ima losiji CPU, vise se greje itd... Oznaka losije verzije je S3, a ona se prodaje kod nasih operatera.. 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
To su govorili i za One V i delili ga na tajvanski i kineski (VIP prodaje kineske), međutim nisu se pojavile relevantne informacije koje bi to potkrepile. Ja imam kineski i radi perfektno od prvog dana, ni najbeznačajniji bag za dva i po meseca nisam imao.
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Pisao sam vec o tim verzijama One S.
One S Dual-Core 1.5 Krait & Adreno 225 GPU - jaca verzija
One S C2 Dual-core 1.7 GHz Scorpion & Adreno 220 GPU - slabija verzija
Poredjenje na GSMareni.
Smesno zvuci ovo "slabija" i "jaca" verzija, nijanse su u pitanju, oba su dobra, ali je 1.5 Krait bolji.
----------------
Edit: LG izbacuje novi Quad-Core telefon G serije - LG Optimus G E973, i to QC 1.5 Krait
Pored trenutno najjaceg CPU-a na trzistu, imace i najjacu gafiku - Adreno 320, kao i 2GB RAM memorije i 13mpx kameru... prace pod sa S3
Zaboravih link -> LG Optimus G E973
One S Dual-Core 1.5 Krait & Adreno 225 GPU - jaca verzija
One S C2 Dual-core 1.7 GHz Scorpion & Adreno 220 GPU - slabija verzija
Poredjenje na GSMareni.
Smesno zvuci ovo "slabija" i "jaca" verzija, nijanse su u pitanju, oba su dobra, ali je 1.5 Krait bolji.
----------------
Edit: LG izbacuje novi Quad-Core telefon G serije - LG Optimus G E973, i to QC 1.5 Krait

Pored trenutno najjaceg CPU-a na trzistu, imace i najjacu gafiku - Adreno 320, kao i 2GB RAM memorije i 13mpx kameru... prace pod sa S3

Zaboravih link -> LG Optimus G E973
Poslednja izmena od Milos_kg u 04 Sep 2012, 17:13, izmenjeno 1 put ukupno.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline